Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
octem? nigdy czegos takiego nie miałem. jesteś pewny, że ten zapach się pojawił, a nie, że był wcześniej?
  • 161 / 2 / 0
dopiero sie pojawił
  • 161 / 2 / 0
stało zamknięte ze 3 dni szczelnie otwieram i taki zapach octu nie wiem czy polerowac : (
  • 1425 / 81 / 0
ja bym lał ;p
  • 161 / 2 / 0
hehe, a jakiej reakcji to moze być przyczyna?
  • 1425 / 81 / 0
ktoś znalazł i podmienił zawartość ;p GBL na ocet ;p
  • 161 / 2 / 0
Serio pytam, jeszcze w czwartek normalnie polerowałem dzis otwieram, a tu takim occtem
  • 1425 / 81 / 0
bez kitu serio odpowiadam. u mnie dawniej zdarzały się podmiany hehe
  • 161 / 2 / 0
pies mi podmienił ?
  • 581 / 78 / 0
A moze zwyczajnie - w wyniku roznych możliwych czynników - Twoj zmysł powonienia sie lekko "zepsuł"? Mi po dłuższym ciagu na G + stim wszystko pachnie spalenizna, na przykład.

Bo ze wodę w wino to ja wiem, ale zeby giebla w ocet to sie nie spotkałem...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.