Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
octem? nigdy czegos takiego nie miałem. jesteś pewny, że ten zapach się pojawił, a nie, że był wcześniej?
  • 161 / 2 / 0
dopiero sie pojawił
  • 161 / 2 / 0
stało zamknięte ze 3 dni szczelnie otwieram i taki zapach octu nie wiem czy polerowac : (
  • 1425 / 81 / 0
ja bym lał ;p
  • 161 / 2 / 0
hehe, a jakiej reakcji to moze być przyczyna?
  • 1425 / 81 / 0
ktoś znalazł i podmienił zawartość ;p GBL na ocet ;p
  • 161 / 2 / 0
Serio pytam, jeszcze w czwartek normalnie polerowałem dzis otwieram, a tu takim occtem
  • 1425 / 81 / 0
bez kitu serio odpowiadam. u mnie dawniej zdarzały się podmiany hehe
  • 161 / 2 / 0
pies mi podmienił ?
  • 581 / 78 / 0
A moze zwyczajnie - w wyniku roznych możliwych czynników - Twoj zmysł powonienia sie lekko "zepsuł"? Mi po dłuższym ciagu na G + stim wszystko pachnie spalenizna, na przykład.

Bo ze wodę w wino to ja wiem, ale zeby giebla w ocet to sie nie spotkałem...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.