Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
octem? nigdy czegos takiego nie miałem. jesteś pewny, że ten zapach się pojawił, a nie, że był wcześniej?
  • 161 / 2 / 0
dopiero sie pojawił
  • 161 / 2 / 0
stało zamknięte ze 3 dni szczelnie otwieram i taki zapach octu nie wiem czy polerowac : (
  • 1425 / 81 / 0
ja bym lał ;p
  • 161 / 2 / 0
hehe, a jakiej reakcji to moze być przyczyna?
  • 1425 / 81 / 0
ktoś znalazł i podmienił zawartość ;p GBL na ocet ;p
  • 161 / 2 / 0
Serio pytam, jeszcze w czwartek normalnie polerowałem dzis otwieram, a tu takim occtem
  • 1425 / 81 / 0
bez kitu serio odpowiadam. u mnie dawniej zdarzały się podmiany hehe
  • 161 / 2 / 0
pies mi podmienił ?
  • 581 / 78 / 0
A moze zwyczajnie - w wyniku roznych możliwych czynników - Twoj zmysł powonienia sie lekko "zepsuł"? Mi po dłuższym ciagu na G + stim wszystko pachnie spalenizna, na przykład.

Bo ze wodę w wino to ja wiem, ale zeby giebla w ocet to sie nie spotkałem...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.