Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zalek33 pisze:Na przywrócenie "magii" odwrócenie tolerancji, bierze się... sulpiryd . Ponieważ chodzi o receptor GHB.
Dxm/mxe jest dobry na wszystkie inne substancje. Poczytaj posty Johnyha
Ale przyznaje sie, ze w czasie terapi suplirydem ze 3-4 razy polewalem GBL - dzialanie g bylo zerowe, mysle ze warto to podkreslic. Ale moze jakis wplyw na terapie zmiejszajaca tolerke te polania jednak mialy, chuj wie.
Wg. mnie stawianie tego leku jako pewny sposob do upregulacji receptora GHB to jest GRUBA PRZESADA! No chyba, ze trzeba to zrec prez dlugie miesiace zeby byly widoczne efekty - taa, juz widze takich co by to dla nauki (a raczej dla G-cpunkow) to wyprobowali ;)
Mam nadzieje ze wypowiedza sie inni, co tez probowali Supliryd / Amisulpryd - bardzo jestes ciekaw ich doswiadczen.
Bo samo info z angielskiej wikipedi, ze "niby powinno pomagac" to ja juz widzialem dawno temu - inaczej bym sie sulpi nie bawil.
EDIT: Mam nadzieje, ze ten temat sie rozwinie bo jest mega interesujacy. Wypowiadajcie sie kochani.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.