ODPOWIEDZ
  • 210 / 62 / 0
@NahoyCito Fakt, nobla nie dostaniesz - ale masz rację. Tak działają też inne substancje z innymi receptorami - więc i tu kawałek cząsteczki pasuje jak puzel
lol [*]
  • 210 / 62 / 0
Zarzucone 200mg tianeptyny w postaci niepogryzionych tabletek tianesalu na pusty żołądek. Tolerka praktycznie zerową. Grzeje, jak słaba koda. Tak bardzo lekko. Dominuje sedacja, brak wyrzutu histaminy. Następnym razem zarzucę więcej i na pewno się wypowiem.

Ciekawa zabawka, warta by nawet z ciekawości odhaczyć w CV
lol [*]
  • 1964 / 217 / 0
Kiedy brałem kodę,spróbowałem 100mg tianeptyny i nie byłem pewien czy cokolwiek czuję. 100mg kodeiny czułem, lekko, ale nie miałem wątpliwości. Za to po odstawieniu opio jak dostałem tianeptynę, czułem już 1 tabletkę, a 2 tabletki działały bardzo przyjemnie. Normalnie działanie opioidowe. Ale to nic w porównaniu z tym jak się czułem gdy jakieś 4 lata temu zjadłem 4 łyżki maku. To jakiś impuls był, głupota. Normalnie wygrzało mnie, aż przestałem dodawać mak do owsianki wtedy, a wcześniej dawałem codziennie po 1 łyżeczce razem z innymi ziarenkami
  • 4956 / 842 / 0
To jakiegos klepacza miales . 4 lata temu juz bylo licho z makiem
Teraz to w ogole .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 124 / 16 / 0
Jak to jest z zamawianiem Tianeptyny ze strony z suplementami Z… P….. znanej też np z fenibutu? Legalne to czy nie?
  • 46 / 4 / 0
Siarczan legalny do kupna, sól sodowa zarejestrowana tylko jako lek jest i tego już nie dostaniesz bez recepty. Sam polecam jakość ZP.
miłość %-D trzeźwość %-D pokora
  • 124 / 16 / 0
@ORII A czym sie różni siarczan od soli?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy