Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 773 / 177 / 0
@stuk a no dlatego że koszt substratów do wytworzenia chloroformu to jakieś 30zł i jeszcze zostanie (przyjmuję 1l podchlorynu sodu i 1l acetonu), a reakcję haloformową jest w stanie zrobić nawet ktoś nie mający totalnie pojęcia o chemii. Bo owa synteza to wlej jedno do drugiego i zbierz produkt.
Na prawdę nie możesz poprosić lekarza o wypisanie jakiś neuroleptyków? Raz, że chloroform to sok z raka, a dwa trochę trzeba się tego nawąchać. Podobno jest też coś takiego jak 'kac' chloroformowy.
  • 5 / 3 / 0
16 listopada 2015Lear pisze:
http://www.chemik.c0.pl/odczynniki.php

kilka tyg temu zamawialem, cos ponad 5zl za 100ml + wysylka
odkopuje... chloroform na dzien dzisiejszy idzie kupic 100ml za 20 zeta... sam szukam info wiec gdyby ktos cos wiedzial zapraszam
  • 773 / 177 / 0
Jak nie lubisz się ze swoją wątrobą to może jej to powiedz, napisz list, może maila...

Wkurwia mnie ten chloroform. Bo jest opisany praktycznie jak delikatnie bardziej toksyczny kolega eteru. A wywąchanie około 80ml tego rozpuszczalnika doprowadziło mnie niemal do przeszczepu wątroby. Finalnie skończyło się na sikaniu i rzyganiu krwią oraz śpiączce wątrobowej. Iście darwinowska śmierć. I na prawdę nie przychodzi mi do głowy obecnie bardziej niebezpieczny narkotyk. Bo nawet bieluń pilnując dawki i w rękach bardzo doświadczonego psychonauty powinien być w miarę normalnym przeżyciem. Chloroform i tak rozpierdoli Ci wątrobę, nerki. Cokolwiek. Idź pan fchuj. Jedyny plus to że ładnie pachnie. Chociaż uważam, że dichlorometan pachnie lepiej, bardziej świeżo. I ma tyle wspólnego ze zdrowiem co chloroform ew metanol.
  • 773 / 177 / 0
O A tu odnalazłem moje wyniki wątrobowe. Prosta zasada. Pierwsza kolumna to dzień zgłoszenia się do szpitala gdzie już rzygałem i sikałem krwią. Druga to drugi dzień pobytu gdzie straciłem przytomność i dostałem encefalopatii wątrobowej.

Do tej pory sam się wkurwiam jak mogłem się dopuścić czegoś takiego na samym sobie.
Screenshot_20250125-153725_Gallery.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 218 / 68 / 0
@DobryWujas z 0.97 do 4.93 ho-ly-shieet. Kolejny terminator. Szacun

Czym wyciągnęli cię na prostą po czymś takim?
lol [*]
  • 773 / 177 / 0
Aktualnie siedzę u matki więc możliwe, że jeszcze zdążę dzisiaj zerknąć, bo w sumie sam nie wiem. Dam Ci znać :)
@ErenKruger
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.