Dawki ,które brałeś 50mg i mieszanie z Fenylpropylaminopentanem pochodną Selegiliny jest wręcz skazywaniem wątroby na śmierć bo ona nie boli.Najlepiej rzuć to w cholerę szybko na wątrobę zastosuj Sylimarynę i Fosfatydylocholiny (żółtka jaj)
19 lipca 2020AnnaS pisze: Ogólnie trzeba uważać Cyklazadon i N-metylocyklazadon to pochodne pemoliny ,spokrewnione też z 4-MAR.Właśnie najlepsze ,że miałam próbować N-metylocyklazadonu ale trochę osób mówiło,że po 3 do 10 dniach już były próby wątrobowe podwyższone.
Dawki ,które brałeś 50mg i mieszanie z Fenylpropylaminopentanem pochodną Selegiliny jest wręcz skazywaniem wątroby na śmierć bo ona nie boli.Najlepiej rzuć to w cholerę szybko na wątrobę zastosuj Sylimarynę i Fosfatydylocholiny (żółtka jaj)
Chciałem sprawdzić jak ten środek działa więc kupiłem trochę i za pierwszym razem po dawce 60mg było pobudzenie takie nawet za duże ale to raczej wynikało z tego że napiłem się energetyków. Niestety kiedy następnego dnia zażyłem tyle samo ale bez inny dodatków oprócz moich standardowych leków czyli
-flupentyksol 0.5mg
-Lamotrygina 100mg
-paroksetyna odstawiałem więc 10mg
-bisprorol 2.5mg
-bupropion 300mg
-reboksetyna 4mg
I nie zauważyłem jakiś znaczących efektów potem próbowałem bez bupoprion, bisoprololu, paroksetyna,
reboksetyny i też efektów nie zauważyłem jakiś znacznych. Możliwe że jakieś interakcje tutaj w metabolizmie tych leków . No jak był bisprorol to akurat on mógł coś tam znieść ale nie zayżwam tego dużo. Potem próbowałem jeszcze miksować z prl-8-53, dodałem agmatyny która podobno wzmacnia stymulanty, piracetam, sulbitamina. Zwiększałem dawki i też nie zauważyłem znaczących efektów. Stosowałem przez jakiś tydzień. Negatywnych efektów fizycznych nie zauważyłem a wykonałem badanie wątroby, nerki, krew itd. Wszystko idealnie jak z efektami na psychikę to też nic nie zauważyłem ale czy coś znaczącego zaszło to też nie jestem w stanie stwierdzić
Podsumowanie
Fakt że mieszałem tyle leków pewnie sprawił że zamiast wzmacniać działanie to wzajemnie sobie przeszkadzały
Druga opcja to szybka tolerancja na stymulanty mam podobnie z armodafinilem i innymi finilami. Chociaż tolerancja bo jednym użyciu to raczej nie jest możliwe. Więc stawiam że leki i ich interakcje
Powinienem zastanowić się nad jakimś sensownym dobrze przemyślanym miksie a nie ładować jak leci stymulanty w nadzieji że mnie pobudzą bo z tym mam problem ze zmęczeniem i sennością.
żeby znaleźć dawkowanie musiałam się nieźle naszukać i uwierzyć jakiejś jednej tabelce.
Wrzucam tu info dawkowania jakby ktoś szukał a nie znalazł:
„Threshold 5 mg
Light 5 - 15 mg
Common 15 - 25 mg
Strong 25 - 60 mg
Heavy 60 mg +
Liver damage may result from heavy or sustained usage.”
Czy jest aż tak szkodliwe w dawkach 5-25mg?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie ma szans po tym zasnąć, bardzo przyspieszone bicie serca, ból mięśni już po pierwszej dawce i baaaardzo intensywne zaciskanie mięśni. i wręcz niemożność powstrzymania się od dorzutek, nie da się przerwać.
Do tego „polecam” równocześnie fenibut bo sam Cyclazodone wzmacnia u mnie lęki jak to speed no i to wzmożone bicie serca jest ciężkie do zniesienia (lub benzo też ok). Ale z fenibutem cudne, bardzo przyjemne połączenie. Oczywiście uzależnia mocno fen, warto podkreślić że nie powinno się go długo stosować (a ciężko przerwać ten ciag z tymi substancjami)
Badałam wątrobę po 5 dniowym ciagu na obu (badałam parę godzin po przyjęciu ostatniej dawki) i wszystko było git.
Ale w listopadzie po kilku tygodniach ciągu zauważyłam że skóra była jakby bardziej „ciepła”, nie wiem czy to już nie od wątroby właśnie.
No i totalnie nie chce się jeść po tym, ale fenibut sprawia że trochę głód wraca, trochę.
Dodaje coś do wątku bo o tej substancji nigdzie nic takiego nie znalazłam.
Daje niesamowite skupienie i w moim wypadku podniecenie seksualne.
Jednak serce jest bardzo obciążone.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.