Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Siema jak z dostępnością ketonów w Niemczech? feta weed koko widzę, ze nie ma problemów, ale o poczciwego klefa nawet nie wiem jak zapytać lokalnych przedsiębiorców. Jak się na to tu mówi i czy w ogole z ulicy jest opcja dostać jakis kryształ? Dodam, ze miasto Kolonia jeśli to coś zmienia. I jak z cenami ewentualnie?
  • 115 / 4 / 0
Okolice między Monachium a Norymberga co jakiś czas coś tam jest, mogę pomóc. Ale chętnie bym kogoś poznał żeby sobie pomagać wzajemnie :)
  • 2 / / 0
Jak wygląda sytuacja z ketonami w Dortmund
  • 99 / 12 / 0
place zlotem za ketony w dortmundzie i okolicach do 20 km. mefedron metafedron to jest cos czego szukam
  • 109 / 20 / 0
Orientuje się ktoś jak zostać pacjentem medycznej marihuany w DE? Da się to w tydzień ogarnąć? Na tyle gadam, że mogę spokojnie z lekarzem pogadać przez tel albo neta...
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 99 / 12 / 0
@Hueva
nie wiem czy dostales mojego mejla bo nie ogarniam tych wiadomosci na hyperreal ale zobacz poczte czy tam cos jest
  • 236 / 17 / 0
Moi drodzy,
czeka mnie miły tydzień w Monachium, bywam tam co jakiś czas. Interesuje mnie tamtejszy rynek rekreacyjny. Głównie opiatowy.
Chętnie wyskoczę także na piwo!

Edycja: amfą również nie pogardzę.
  • 1 / / 0
Kochani jestem miłośnikiem marihuany a aktualnie znajduje się w Niemczech w pracy pod Norymberga czy ktoś z wskazanego miasta bądź okolic mógłby pomóc w niedziele? W końcu dzień święty trzeba świecić xd
  • 3 / / 0
Siemka, ktos okolice Ulm pomoze z jakimis ketonami/fetka ?
  • 1 / 1 / 0
23 listopada 2022Virtox pisze:
Okolice między Monachium a Norymberga co jakiś czas coś tam jest, mogę pomóc. Ale chętnie bym kogoś poznał żeby sobie pomagać wzajemnie :)
Witam również mieszkam niedaleko Monachium ,szukam pomocy z paleniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.