Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
co do uprawy w czechach - to z tego co wiem można sadzić ile sie chce, nie można tylko tego zbierać bo to podpada pod produkcję narkotyku. czyli krzaki tak, susz nie :)
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
spliff ja jade z czechami do Pragi, więc wszytsko zobacze na własne oczy a oni znaja bardzo dobrze swój kraj...
ale thx za info przyda sie innym
pozdrawiam
btw bun masz racje w kazdym słowie...
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 3 / / 0
ahael pisze:
za to w gliwicach są inne gadżety hehe po które ja bym tam wpadł__
średnio na czeskim cieszynie schodzi dziennie 150gram, tam palą prawie wszyscy
pozdrawiam
A co jest ciekawego w Gliwicach?
Uwaga! Użytkownik fightlapa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Chemia? %-D popopoposyp
  • 3 / / 0
MajkiMajk pisze:
Chemia? %-D popopoposyp
Feta? Czyżby w Gliwicach było tego więcej niż gdzie indziej?
Uwaga! Użytkownik fightlapa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
To po ile chodzi g w Czechach? 40/g tak jak w Cieszynie to stała cena? W Pradze nie jest taniej? Ma ktoś jakieś info?
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
buhehe, mnie to jakis miech temu rozsmieszylo na miescie jak mi koles zaspiewal za polskiego saka 40zł ale teraz normalne ceny, po za tym ja zadko juz pale
a na CZE 300koron - 41-42zł
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
Jade, zobacze, napisze :). Jak to jest z powrotem do polski? Można bezpiecznie wwieźć coś do kraju?
a 25 groszy pi pi ma?
  • 93 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dariusz »
Jade, zobacze, napisze :). Jak to jest z powrotem do polski? Można bezpiecznie wwieźć coś do kraju?
Jak wiadomo przez granice niekontroluja,ale straz graniczna ponoc czasem auta zatrzymuje i trzepie przynajmniej tak slyszalem
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Blessweed »
A autokary z turystami?
a 25 groszy pi pi ma?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.