07 lutego 2024pieknnysyf pisze: teraz na czerwony jest dobrze:p dobry koksik mają ostatnio byłem na w tygodnie w Amsterdamie i troche na tych czerwonych spędziłem
w obencych telegramowych czasach ogarniecie okzackiego tematu jest latwiejsze niz znalezienie taniego noclegu
Zakładając że dostaniemy towar to towaru w towarze może z 5% będzie.
Na całe szczęście nigdy nie dałem się wyjebać bo mnie uprzedzono by na red lighcie nigdy nic nie brać, a tym bardziej od czarnych, bo oni robią wałki i chujowy towar mają.
Ogolnie wytłumaczy mi ktoś dokładnie co tam jest legitne itd? Ja szczerze mowiac zielony jestem xD
Dopy/RC/grzyby itp. kupisz w smarshopie stacjonarnym lub przez neta,
Trawsko w coffeshopie
Po klasyczne dragi kontakt musisz mieć, a tych szczerze nie musisz nawet szukać, w Holce to dilerzy znajdują ciebie nie ty ich
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.