Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
07 lutego 2023Polako87 pisze:
Ogólnie według mnie najlepsza Ameryka w Rotterdamie/ Haga / Utrecht. Na ten czas można trafić oryginal po uczciwej cenie
Jaka cena za dobrą jakość jest uczciwa na holenderskie realia?
  • 1761 / 585 / 0
Zastanawiam się czy przypadkiem jakieś mafie dogadane z władzą nie mają ręki na tym wszystkim. Przecież taki Harderwijk dla siebie i wiosek dookoła mógłby mieć swój smartshop bez problemu. Byłby popyt, skoro są ludzie, którzy są w stanie dwie godziny rowerem jechać do Amersfoort żeby coś kupić. Co jak co, ale rynek by wypełnił tę lukę więc jestem skłonny uwierzyć, iż po prostu "teren jest czyjś" i nowi nie mają wstępu na teren. Przecież tu w ogóle nie ma konkurencji, są rejony po 150-200 tysięcy mieszkańców z jednym kofikiem i jednym smartshopem i koniec... Gdyby ten rynek był serio wolny, to by powstawała konkurencja. Może i by wielu upadlo, ale chociaż by powstawali.
  • 50 / 6 / 0
Jedź do zwolle do smarta, a najpierw zobacz ich ofertę w necie.
  • 1 / / 0
Hej, czy jakaś dobra dusza tutaj ma kontakt do kogoś bądź sama ma na sell xanax/alprazolam (ogólnie benzo). Okolice Den Haag/Delft/Rijswijk najlepiej
Będę mega wdzięczna plus mogę odpalić dodatkowe hajsy w podzięce :)
  • 1761 / 585 / 0
No jednak ten sklep w Amersfoort jeszcze większe gówno niż napisałem. 22g najmocniejszych trufli bez żadnego efektu, więc trzymali to pewnie w gorącym zamiast w lodówce. Jeszcze dziwnie smakowały. Unikajcie tego sklepu.
  • 20 / 3 / 0
11 lutego 2023TymekDymek pisze:
Zastanawiam się czy przypadkiem jakieś mafie dogadane z władzą nie mają ręki na tym wszystkim. Przecież taki Harderwijk dla siebie i wiosek dookoła mógłby mieć swój smartshop bez problemu. Byłby popyt, skoro są ludzie, którzy są w stanie dwie godziny rowerem jechać do Amersfoort żeby coś kupić. Co jak co, ale rynek by wypełnił tę lukę więc jestem skłonny uwierzyć, iż po prostu "teren jest czyjś" i nowi nie mają wstępu na teren. Przecież tu w ogóle nie ma konkurencji, są rejony po 150-200 tysięcy mieszkańców z jednym kofikiem i jednym smartshopem i koniec... Gdyby ten rynek był serio wolny, to by powstawała konkurencja. Może i by wielu upadlo, ale chociaż by powstawali.
To gemeente ustala przetargi, zapotrzebowanie i referenda na takie punkty. Co nie zmienia faktu, że mogą być oni powiązani z niektórymi przedsiębiorcami, zawsze istnieje taka możliwość.
  • 12 / 1 / 0
03 sierpnia 2022Jolkipolkin pisze:
14 lipca 2022Sonic1 pisze:
Siemanko. Pomoże ktoś okolice Leuven. Niestety w pracy i domku sami porządni ludzie i tylko popalaja. Pw jak coś
Pro tip to telegram i tam odpowiednie kanały, dostęp do wszystkiego w każdym regionie NL. Oczywiście ilość osób chcących cię wyjebać na kasę wprost proporcjonalna do ilości Turasów, ciapków i każdej innej maści ciemnych w społeczeństwie. Więc najlepiej spotkania f2f i wymiana z ręki do ręki sprawdzając co dostajemy. Uważać na fałszywą kasę podmiany pakietów i inne cwaniackie zachowania.
Mozesz na priv dac jakies kanaly, badz tip gdzie szukac?
  • 1761 / 585 / 0
Też poproszę, chodzi mi głównie o opio i sajko, stimów nie chce, chyba że ktoś ma legitne MDA
  • 2 / 1 / 0
Chciałbym zamówić mimose hostilis z smartshopa do Polski. Warto próbować czy jednak za duży przypał? Dodam że na etykiecie byłby opis sugerujący zastosowanie do barwienia tkanin jednak nazwa nadal jest nazwą.
  • 1761 / 585 / 0
Dobrze tu być. Dzisiaj na urodziny kupiłem sobie laptopa, do tego właśnie jedzie do mnie koks, MDMA, LSD i ketamina. Wypłaty po 400-480 tygodniowo już po odjęciu wszystkiego i oby tak dalej. Praca nie za trudna, jak na te pieniądze, wygoda jest, wszystko jest. Nie bójcie się wyjeżdżać i nie akceptujcie pracy za mniej niż 350 na rękę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.