Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
20 lipca 2019london5 pisze:
Mój kompas wskazuje azymut na zachód.
Czas wracać.
Nie chcę, lecz muszę.
Werke alt taid.
jak tam, już na miejscu działasz? %-D %-D
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
  • 283 / 33 / 0
21 lipca 2019mrheepeace pisze:
Jak to jest z przewozem nielegalnych substancji z Holi przez Niemcy samochodem ? zdarzają się kontrole jak Psy widzą na horyzoncie polską rejestracje ? dokładnie trzepią samochód ? Pies niucha ? wyczuje np włada ?
Z opowieści niektórych znajomych słyszałem że polskie blachy działają na niemiecką drogówkę w tamtym przygranicznym rejonie jak płachta na byka. I tak mowa tu o dokładnym trzepaniu auta. Chociaż ja osobiście nigdy tego nie doświadczyłem, właściwie to tylko raz czy dwa widziałem taką kontrole przy tamtej granicy jakieś 20km wgłąb Niemiec.
Jeżeli mieliby jakąś akcje antynarkotykową i autentycznie byliby z psem to prawie pewne że pies wyczuje włada zioło czy koks bo on jest szkolony właśnie do znajdywania takich klasyków. Nawet jak zapakujesz porządnie próżniowo to jest bardzo duża szansa że pies to wykryje.
Ja polecam motyw z busami, takimi dalekobieżnymi. Żeby takiego busa zatrzymali to musieliby mieć jakiś konkretny powód / kogoś szukać i jak kilka razy jeździłem tak się nie zdarzyło żeby taki bus gdziekolwiek był zatrzymany po drodze a wiadomo tam kierowca zawsze ciśnie bo go grafik goni.

W Niemczech te landy graniczące z Holandią mają takie bardziej liberalne podejście do mj, jeżeli masz mało to jest na własny użytek to raczej nie będzie wielkiej lipy raczej mandat. Ale jak jakieś inne tematy to już raczej lipton.
dawniej Anon
  • 22 / 2 / 0
Siemanko mordeczki jako iż przewertowałem 50 stron wstecz i nie znalazlem to co chciałem. Sprawa wygląda tak w wrześniu lecę do Rotterdamu odwiedzić dwóch znajomków. Pytanko brzmi jak tam stoją z DMT? Gdzie to mogę dorwać? Pytałem się znajomych, ale tylko dowiedziałem się że jest jakiś "szaman" który prowadzi Cię przez tripa ale po czym tego nie wiedzą. Myślę że chodzi pewnie o ayahuaskę
  • 150 / 36 / 0
W każdym smartshopie znajdziesz. Oczywiście są też specialne ceremonie, gdzie doświadczone osoby prowadzą Cię przez tripa

• 22 / 2 / 0
01 sierpnia 2019Rossana pisze:
W każdym smartshopie znajdziesz. Oczywiście są też specialne ceremonie, gdzie doświadczone osoby prowadzą Cię przez tripa
Dzięki za tak sprawną odp! Możę oriętujesz się jak to cenowo wychodzi? Mniej więcej chce przekalkulować ile sianka na tydzień wziąć
  • 150 / 36 / 0
Zajrzalam na stronę smartszopu i pokazało mi pare wyników, między 8,50 a 18,50 euro . Ale nie wiem dokładnie które lepsze i jak brać, bo tego nigdy nie próbowałam . Najlepiej jak pójdziesz do jakiegos stacjonarnego i dopytasz co wziąć i jak
  • 995 / 98 / 0
No aya znajdziesz, DMT to juz raczej probowalbym w jakimś "kręgu" (... krąg.. :D ) zaprzyjaznionych z psychodelikami. A takich tu nie malo.

@Rossana
Coraz bardziej "turystyczne" sie to dzieje i ogólno dostepne te ceremonie, nie potrafie znaleść słowa na to.. komercyjne ??
Do dżungli jeść aye :D a nie w pokoju tripowac.
[H]R Crew
  • 22 / 2 / 0
@DeWitteEngel To samo pomyślałem, że jak aya to tylko w dżungli próbować a nie w 4 ścianach odcięty od wszystkiego. Dzięki wielkie jeszcze raz za odpowiedzi ! Moje majstry będą już działać w tym temacie więc mam nadzieje, że wszystko pójdzie jak najlepiej. Pierwszy raz będę próbować niestety w pl nie udało mi się tego skręcić... z fartem mordeczki !✌🏻
  • 5844 / 1212 / 43
Trufle są przereklamowane.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 225 / 22 / 0
Truflę są dla turystów i początkujący swierzakow . Lepiej to zainwestować w growkit.
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.