Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 615 / 10
Nie wiem, ale wyjęcie tabletek z kieszeni jest mniej przypałowe, niż wyjęcie ich od dupy strony.
Gdyby nie zaglądali do gaci, to każdy by tak przemycał ćpanie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2429 / 579 / 155
[mention]STR88[/mention] Haha, wspominałam już o tym w temacie ,,Lot samolotem''.
Podszedł do mnie żołnierz i pyta: ,,Any things in pockets?'' (Miałam tam alprę, klona, hydroksyzynę i MPH. :-D)
Ja myślę ,,Już po mnie...'', ale odpowiadam z kamienną twarzą: ,,No, nothing.''.
I mnie przepuszcza. :-D

Gorzej, jakby sami zechcieli sprawdzić, ale widocznie wyglądałam (o dziwo w tamtym stanie) na dość wiarygodną. :-D
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.