Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 153 / / 0
a co mu grozi ? :) czy w ogóle nic ?
  • 2362 / 29 / 0
raczej nic
BS
  • 151 / 2 / 0
2C-P jest agonistą serotoniny, nie wpływa więc na poziom neuroprzekaźnika. W kwestii 2C-E (a może właśnie 2C-P) krążyły plotki o ryzyku ZS, nakręcające przypuszczenia, że substancja jest inhibitorem MAO. Nie traktowałbym jednak tych pogłosek na poważnie.
Uszanuj wolność kolegi.
  • 2334 / 9 / 0
Był ktoś tu na forum, kto przy połączeniu 2C-E z MDMA dostał ZS. Nawet nie wiem czy nie więcej niż jedna osoba.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6192 / 439 / 12
Luźne przemyślenie: Oczywiście, że 2C-E jest inhibitorem MAO, bo jest monoaminą. Wydaje mi się, że wszystkie aryloetyloaminy są przez MAO rozkładane, inhibitując ten enzym dla innych cząsteczek na czas rozkładu cząsteczki już podjętej. Oczywiście, jedne cząsteczki rozkładają się szybciej, inne wolniej. Te rozkładające się wolniej w takim scenariuszu byłyby właśnie wydajnymi inhibitorami tego enzymu.

Wszystko powyżej: teoria i logika, brak papierków.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2362 / 29 / 0
EzyRider pisze:
Nie traktowałbym jednak tych pogłosek na poważnie.
ja bym traktował
BS
  • 2008 / 496 / 0
To prawda - nie warto ryzykować. Wiele zgonów powodowanych przez fenyloetyloaminy wystąpiło własnie na skutek ich miksowania z innymi substancjami.
Przykładowo: 2C-T-7 z MDMA. ( 2C-T-7 też okazało się być MAO ). Pamiętajcie, że są to rc i nie zawsze da się przewidzieć konsekwencję miksów.
  • 3 / / 0
Chciałbym zapytać bardziej doświadczonych użytkowników 2C-P.
słyszałem o nasączaniu kartoników, chusteczek itp.
mam 52 mg 2C-P w formie proszku ... w jakiej ilości i jakiego alkoholu to rozpuścić... podgrzewać w trakcie mieszania?
jak ile ml roztworu na jaką ilość "papieru".
chce się dobrze przygotować do tej substancji bo z raportów które czytałem to chyba to czego szukam od pewnego czasu.
z góry dzięki za odpowiedzi.
  • 536 / 3 / 0
Jest jakiś 2C-x [ew inny psychodelik rc, byleby był obecnie dostępny] który się nada w malutkich ilościach do podkolorowania przeciętnego dnia?
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 1951 / 15 / 0
Żaden do używania na codzień się nie nada.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.