http://pl.wikipedia.org/wiki/2C-D
Próbował ktoś? Warte zachodu? Wg PiHKAL dawkowanie 20-60mg, czas działania 4-6 godzin.
http://www.erowid.org/library/books_onl ... l023.shtml
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Aczkolwiek jesli w tej samej cenie jest 2C-P to juz mam pewne watpiliwosci ze az tak tanio :)
Tzn mam na myśli jakość towaru, bo efekty miałem juz ogromną przyjemność poznać i za pewne powrócę do jej użycia jeśli bedzie wszystko ok
Z checia wyproboje poraz kolejny :)
Opak setka wywoła już bardzo silne efekty. A żeby sie zapoznać to ja proponuje 50mg rospuszczone w soczku. Po 20-30min wchodzi i trip jest praktycznie bez wizuali, ale bardzo euforyczny i empatyczny. taki pluszowy bardzo :-D
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.