Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Wlasnie wyszlem z miesiecznego ciagu na bardzo roznych subatancjach (alko, mj, kanna, feta, mef, MDMA), a wpadlem w niego poniewaz mialem za duzo kasy, teraz gdy pozbylem sie tego problemu jestem wolnym czlowiekiem xp
  • 1957 / 230 / 0
^ W trosce o Twoje zdrowie podam Ci mój nr. konta bankowego ;)
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 105 / 0
1 mj: trudno sobie odmówić jak się ma pod ręką za darmo ile się chce. Nawet jeden krzak na oucie to zapas co najmniej na rok... (a nie da się zasiać mniej niż ten jeden ... :) ).
2 koda : Praca- szef psychopata-sadysta . Codzienny stres od rana - nie wytrzymywałem inaczej niż na k ( 2 lata 5 dni/tydz.x 300 ). Kulminacja: namawiał mnie by zrobić wałek na dotacjach z EU (namawianie pracownika do przestępstwa...!!!). Postawiłem się powiedziałem nie. Stres życia....Ale od tego swojego NIE !!! przestałem się stresować- nie może być już gorzej.....Sadysta troszkę zbastował Pracuję dalej, ale już nie czuję tego napięcia. Zniknęła przyczyna- przestałem( tzn. przerwałem ciąg). Pozwalam sobie na 1-2 razy w mies. i udaje mi się.
  • 1957 / 230 / 0
1 krzak na z outa na rok? :nuts:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 105 / 0
Nie spalam więcej niż około jedynki dziennie ( uwierz nie z oszczędności...), a dobrze przypilnowany, o czasie wsadzony, dokarmiony i wytrenowany krzak to sporo więcej niż 365 x 1.
  • 79 / 2 / 0
Ja tylko wpadam w ciąg jak czegoś mam wyjątkowo dużo, pojem sobie 2-3 dni wszystko się skończy i znów trzeba wracać do smutnej rzeczywistości.
Bo Bóg nie zjawi się tu, gdzie się bawi bestia
  • 263 / 10 / 0
Z powodu przyjemności odurzania się bakunem - tego uczucia jak przykurwi się syciucha z bonia , ale totaki lekutki ciąg w porównaniu do amf albo opiatów chociaż zmiany we łbie robi
  • 233 / 6 / 0
wolny czas plus zasoby środków odurzających
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
@up dokładnie, odkąd zaliczyłem ostatni egzamin pod koniec czerwca jestem totalnie upierdolony wszystkim co się da od psychodelików przez dysocjanty stimy po opiaty i benzo

Ostatnio nawet z powodu wyczerpania się niektórych zasobów przeprosiłem się z mj i jestem na 2tygodniowym już ciągu
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 67 / 2 / 0
Za dużo kasy, materiału, czasu, stresu. Za mało wrażeń i chęć odreagowania. I tak zeszło kilka lat.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.