Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 775 / 118 / 0
nie wierzę w obcych zielonych ludków, ale jestem pewien, że wylądowaliśmy na księżycu

a najmocniej przekonany jestem o tym, że atak 11 września 2001 to była najgłupsza i najbardziej oczywista mistyfikacja, która jakimś cudem przeszła. Coś tak niewiarygodnie głupiego, że wszystkich zatkały emocje, podczas gdy chłodna analiza wskazuje, że żydki i us zbrojeniówka musiały wymienić sprzęt i nieruchomosci

najwiekszy wałek ostatnich 200 lat ale co istotne zmienił zeitgeist, wprowadził kontrole na lotniskach i przyzwolił na utratę wolnosci i dawanie się ruchac w dupe karłom
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 334 / 43 / 0
W to, że narkotyki dają szczęście. Dają, ale jak jestem pod wpływem :( :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.