Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 775 / 118 / 0
nie wierzę w obcych zielonych ludków, ale jestem pewien, że wylądowaliśmy na księżycu

a najmocniej przekonany jestem o tym, że atak 11 września 2001 to była najgłupsza i najbardziej oczywista mistyfikacja, która jakimś cudem przeszła. Coś tak niewiarygodnie głupiego, że wszystkich zatkały emocje, podczas gdy chłodna analiza wskazuje, że żydki i us zbrojeniówka musiały wymienić sprzęt i nieruchomosci

najwiekszy wałek ostatnich 200 lat ale co istotne zmienił zeitgeist, wprowadził kontrole na lotniskach i przyzwolił na utratę wolnosci i dawanie się ruchac w dupe karłom
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 336 / 44 / 0
W to, że narkotyki dają szczęście. Dają, ale jak jestem pod wpływem :( :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.