libertine pisze: Zgadzam się z przedmówcą. Maluj na grzybach i to najlepiej jakiejś dużej dawce. Potem nie zapomnij się pochwalić co z tego wyszło:D
Po MJ calkiem fajnie, duzo pomyslow do glowy przychodzi i mozna kreske kontrolowac.
DXM rzuca totalnie chaotyczne obrazy, mozna stworzyc cos niebanalnego ale raczej tylko szkic gdyz dysocjacja nie pozwala na dokladne tworzenie linii
Po ayahuasce wzialem zeszyt z zamiarem rysowania, ale skonczylo sie na tym ze bawilem sie kolorowymi tanczacymi pasmami energii ktore zostawial olowek. I zadne rysowanie nigdy nie dalo mi tyle frajdy ile te bazgroly
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
polot myśli znaczny, kreatywność, przynajmniej u mnie, ale za wiele skutków ubocznych w stosunku do możliwie osiągniętych efektów przy nałogowym pisaniu.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.