Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeśli jednak chceta licytancji, to niechaj się tak stanie:
- Wszystkie tryptaminy/fenylki
- DXM
- mj
Powiem wam, że i na trzeźwości, którą też uważam za fazę, nuty mi się podobają
4-ho-met również dał radę, jednak to zupełnie coś innego, już nie zabawka jak to wyżej i raczej kawałki usłyszane podczas fazy zapamiętałem z powodu samej fazy, która mnie przytłoczyła.
MDMA to za gimbusa na wixach dobrze wchodził każdy utwór techno, ale za głębokie to nie uważam, bo nawet DJ Hazel i Manieczki podobały mi się po pigułach za młodu.
Fatmorgan pisze:25d-nbome
Każdy utwór brzmi po tym psychodeliku dużo lepiej. Jeśli ktokolwiek z was będzie jadł owo cudo to polecam muzykę klasyczną. Przy Zimie vivaldiego doznałem psychicznego orgazmu - muszę to jeszcze kiedyś koniecznie powtórzyć
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.