Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Załatwię sobie dodatkowo baklofen od rodzinnego, styknie?
+któreś benzo najbardziej relaksujące w takiej niskiej dawce jak wyżej git?
Które polecacie?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Będę mówił głównie o mydocalmie i baklofenie. Jestem skłonny postawić początkowo na mydocalm, w ostateczności gdy ten nie zadziała przycisne lekarkę o baklofen.
Benzo mam już załatwione mianowicie 10x2mg klona i 20x5mg diazepamu które celuje żeby wystarczyły na 1,5 miesiąca.
Dodatkowo mam OCD lub osobowość anankastyczna wiec na benzo patrzyłem pod tym względem.
Lekarz chce dać mi xanax ale ja dziękuje bo wiem jak może się skończyć coś co działa krótko i podobno zajebiscie. Choć na mnie małe dawki nie działały.
Pozdro
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.