Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Załatwię sobie dodatkowo baklofen od rodzinnego, styknie?
+któreś benzo najbardziej relaksujące w takiej niskiej dawce jak wyżej git?
Które polecacie?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Będę mówił głównie o mydocalmie i baklofenie. Jestem skłonny postawić początkowo na mydocalm, w ostateczności gdy ten nie zadziała przycisne lekarkę o baklofen.
Benzo mam już załatwione mianowicie 10x2mg klona i 20x5mg diazepamu które celuje żeby wystarczyły na 1,5 miesiąca.
Dodatkowo mam OCD lub osobowość anankastyczna wiec na benzo patrzyłem pod tym względem.
Lekarz chce dać mi xanax ale ja dziękuje bo wiem jak może się skończyć coś co działa krótko i podobno zajebiscie. Choć na mnie małe dawki nie działały.
Pozdro
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.