Czy Znacie Jakis Dobry Srodek po Ktorym Mozna szybko i efektywnie sie uczyc ?czy wogole cokolwiek moze miec takie działanie, bo raczej po wiekszosci dragów raczej ciezko ze skupieniem a juz napewno z logicznym mysleniem.
efektem ma być zaliczenie kolokwium/otrzymanie dobrej oceny, czy nabycie dużej ilości wiedzy w miarę możliwości na długi okres?
Ja jak sie juz ucze to na czysto, ale z ciekawosci pytam o w.w substancje.
Próbowal ktoś na sobie?
A może to tylko autosugestia?
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Jak nie miałam spida pamiętam że 2 lata temu piłam coś takiego jak SPEED8 (takie śmieszne w ampułce (pisało uwaga: nie do iniekcji)) Jak ja wypiłam 1 to mi tak działało do 20 mni (a pisało że 8 godzin stymuclacji) Cóż smak ochydny, cena wygórowana jak na takie coś... nie polecam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.