Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
A nie możesz nam streścić po krótce co się z Tobą działo??
Ja to mega ciekawy jestem
Wiem że mogą to być bolesne wspomnienia ale pomyśl o swoich fanach :D
Jak teraz z tb???
24 czerwca 2018czlowiekdemolka pisze: Żyje nadal. I wydaje mi się, że jest coraz bliżej tego żeby kiedys moc normalnie żyć.
Jako ciekawostka: Pamiętam, że geniusze zbrodni o tym teoretyzowali w warszawskim dokumencie "Wolność jest darem boga" o helupiarzach ze skłotu Foksal
15 lipca 2017Jamedris pisze: Za działaniem alkoholu solo nie przepadam, mam mocną głowę i litewskie geny, więc jestem nieekonomiczna pod tym względem. ;-) Ale dobrego wina i wódki (tak, są takie) nie odmówię w rozsądnej ilości, jakkolwiek śmiesznie to brzmi; nigdy w życiu nie byłam pijana (by włączyła się amnezja, autopilot itepe), "najdalej" to miałam helikopter jak zasypiałam.
Nie, kurwa,nie można. Jak możesz ludzi zachęcać do takich rzeczy? Nawet czystej kodeiny, bez wypełniaczy i innych shitów, nie wolno podawać dożylnie, gdyż grozi to niebezpiecznie silnym wyrzutem histaminy. Z wiki:
„Injectable codeine is available for subcutaneous or intramuscular injection only; intravenous injection is contraindicated as this can result in non-immune mast-cell degranulation and resulting anaphylactoid reaction.”
Czystość ekstrakcji nie ma nic do rzeczy, można się zabić w ten sposób. Jeżeli naprawdę podajesz sobie antka dożylnie, koniecznie przestań, to bardzo niebezpieczne. Kto w ogóle podsunął ci taki pomysł? Łatwo znaleźć informację że to niebezpieczne, i to nie jest tylko kwestia sterylności czy wypełniaczy tabletkowych.
A jeżeli trollujesz i specjalnie zachęcasz użytkowników do takich eksperymentów, obyś sam zdechł powoli i w męczarniach, dusząc się od nadmiaru histaminy. Co to za chora moda na „maksymalizację szkód” na hypku, zachęcanie do niebezpiecznych rzeczy? Bycie „zaawansowanym użytkownikiem” nie chroni przed niczym. Właściwie to zaawansowane i doświadczone ćpuny raczej żyją krócej od tych, których doświadczenia ograniczyły się do acidinu i mj.
Carlosa pisze:Moze warto wspomnieć iż Warszawskiego Ćpuna nie ma juz wsród żywych....
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.