Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze 1,5h (po 25 mg 4-AcO-DMT) to wizaule. Później coś mi odbiło i dorzuciłem 15 mg 4-HO-MET.
Wizuale kompletnie zeszły ale za to włączyła się silna psychodela. Całkowicie zmienił się mój sposób myślenia - użycie wyrazów i formułowanie zdań było dla mnie całkowitą abstrakcją. Do opisu rzeczywistości używałem amplitudy i częstotliwości dzwięków przelatujących przez moją stryptaminowaną łepetynę :-). Faza była ogólnie bardzo nietypowa.
Cały problem znajdował się w moim myśleniu świadomym, podświadomości, odruchach nerwowych i stłamszonej emocjonalności. Po solidnej dawce 5-MeO-DIPT ze wzmacniaczami wyszły wszystkie zgrzyty wewnętrzne, co spowodowało swoistego bad tripa, który pomógł mi to wszystko zrozumieć i poukładać jak trzeba.
jeżeli byłem nastawiony na puste acid-trance tripy po 2C-E bez sensu to tak było, jeżeli czegoś szukałem, czułem ze potrzebuję wewnętrznego ukojenia to w tym kierunku robiłem podróz,
a wczoraj doświadczyłem wlasnie z 4aco kontaktu ze stwórcą, bardzoo wiele mi zostalo wytlumaczone i przekazane, jak plan dzialania od szefa :) i to "oko świata" wyjaśniło mi że są ludzie skrzywdzeni przez system życia człowieka, od dziecka wiekszość ludzi żyje bez sensu i nie czują po huj tu są, oświeciło mnie że takiemu choćby walił w głowe to i tak nie doświadczy duchowego stanu, przekazu
Takie są trwałe skutki tamtego tripa, a poza nimi jest jeszcze to że moje życie przestało być pasmem porażek i zmieniło się w ciąg sukcesów... :)) wiem co mam robić i jak to robić ;p
może 4-AcO-DIPT w dużej dawce?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.