Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Pierwsze 1,5h (po 25 mg 4-AcO-DMT) to wizaule. Później coś mi odbiło i dorzuciłem 15 mg 4-HO-MET.
Wizuale kompletnie zeszły ale za to włączyła się silna psychodela. Całkowicie zmienił się mój sposób myślenia - użycie wyrazów i formułowanie zdań było dla mnie całkowitą abstrakcją. Do opisu rzeczywistości używałem amplitudy i częstotliwości dzwięków przelatujących przez moją stryptaminowaną łepetynę :-). Faza była ogólnie bardzo nietypowa.
Cały problem znajdował się w moim myśleniu świadomym, podświadomości, odruchach nerwowych i stłamszonej emocjonalności. Po solidnej dawce 5-MeO-DIPT ze wzmacniaczami wyszły wszystkie zgrzyty wewnętrzne, co spowodowało swoistego bad tripa, który pomógł mi to wszystko zrozumieć i poukładać jak trzeba.
jeżeli byłem nastawiony na puste acid-trance tripy po 2C-E bez sensu to tak było, jeżeli czegoś szukałem, czułem ze potrzebuję wewnętrznego ukojenia to w tym kierunku robiłem podróz,
a wczoraj doświadczyłem wlasnie z 4aco kontaktu ze stwórcą, bardzoo wiele mi zostalo wytlumaczone i przekazane, jak plan dzialania od szefa :) i to "oko świata" wyjaśniło mi że są ludzie skrzywdzeni przez system życia człowieka, od dziecka wiekszość ludzi żyje bez sensu i nie czują po huj tu są, oświeciło mnie że takiemu choćby walił w głowe to i tak nie doświadczy duchowego stanu, przekazu
Takie są trwałe skutki tamtego tripa, a poza nimi jest jeszcze to że moje życie przestało być pasmem porażek i zmieniło się w ciąg sukcesów... :)) wiem co mam robić i jak to robić ;p
może 4-AcO-DIPT w dużej dawce?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.