Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 964 / 0
Dobrze myslisz, nie bez powodu w psychodelicznej knajpie 4xx podstawione tryptaminy zajmuja pierwsze miejsce. Jadlem w sumie z 250mg hometa i 60mg homipta i po zadnej z tych tryptamin nie uswiadczylem nieprzyjemnego BL, ale to moze byc kwestia osobnicza. Kumpel narzekal dlugo zawsze na mulenie w zoladku, u mnie t0 trwalo 10min i po sprawie zalaczal sie powoli peak. Probuj z 4xx tryptaminami powinno byc przyjemnie , po 5meo-mipcie wiele osob narzekalo na kardioackje. Z 5xx tryptamin jadlem tylko meo-malta i po nim nie mialem kardioakcji ale bodyload byl spory na wejsciu wymioty i sraczka pozniej mroczny trip nie podobalo mi sie. Nie zamierzam nigdy juz probowac 5xx tryptamin za to 4xx polecam jak najbardziej.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 169 / 15 / 0
Dzięki wielkie za odpowiedź.
  • 581 / 91 / 6
Ja się z serotoninowym nie zgodzę do końca. 4-HO-MiPT wydaje się wchodzić na kardio jak 5-podstawione prawie według mnie, kumpli i wielu userów forum, to raz, a dwa - bodyload to mocno osobnicza kwestia. Mi osobiście fenki nie siadają na ciało bardziej niż tryptaminy. Mało kto ma tak jak ja, ale bywa, trudno tutaj o jakąś żelazną zasadę. W swojej karierze mam ponad 0,3g hometa, około 0,3 4-AcO-DMT i jakieś 4-HO-DET/MiPT i 4-aco-met w ilościach 30-200mg każdej łącznie. Po każdej drżały mi mięśnie z tego co pamiętam.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 65 / 5 / 0
Ja przy 4-ho-mipcie miałem dokuczliwy bodyload, stres i ból brzucha. Zastanawiam się czy dobrym pomysłem będzie spróbowanie 5-meo-malta waporyzując go. Co myślicie? :D
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 370 / 21 / 0
DMT waporyzuje się świetnie. Tego co tam chcesz spróbować, pewnie bezpieczniej zvapować niż jeść, jeżeli obawiasz się nieprzyjemnych efektów. Będzie działać o wiele krócej w razie W.
Co do 4-HO-MiPT - wizualnie piękna tryptamina, mentalnie beznadzieja. Paradoksalnie uwolnione percepcyjnie myśli uderzają z taka siłą, że nie da się z tego nic wyłuskać. Natłok myśli tak wielki, że aż żadna nie przychodzi do głowy. Nie polubiłem. Co innego 4-ho met i cała reszta. To są piękne rzeczy. Iv też.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.