4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / 4 / 0
Zalecana przerwa od MDMA to conajmniej miesiac, a najlepiej trzy miesiace. MDMA dziala glownie na serotoninie, ktora dluzej sie regeneruje.
Jesli masz towar glownie serotoninowy, to chociaz miesiac wytrzymaj, dla zdrowia fizycznego i psychicznego ci to dobrze wyjdzie, bo jak cie schizuje, to bedzie sie tak dzialo co raz czesciej, uwierz mi. Oznacza to tez, ze walisz za duzo.
Pewnie masz cos dzialajace dop-sero, moze bardziej w strone dop, to juz sam musisz ocenic, czy bardziej pluszowo jest czy spidowo. Dopa szybciej sie regeneruje, ale chociaz te pare tyg musisz wytrzymac.
Inaczej sie po prostu wjebiesz w towar.

Co do bombek, to ja nigdy nie bylem fanem tego. Raz mi dali bombke, to kurestwo mi sie rozpuscilo w buzi, bo nafurany nie moglem przelykac z jakiegos powodu i od tamtej pory odpuscilem. Tak czy siak, uwazam, ze lepiej styrac nos anizeli zoladek
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.