skrusz i wpierdol wszystko co miałeś w pakiecie, pewności nie mam, ale użyłbym acetonu
będziesz potrzebował jeszcze filtru do kawy, na forum masz sporo wyjaśnień jak to wykonać krok po kroku
powtórz cały proces ze 3 razy, więcej potrącisz- co prawda nie jest to doszczędnie doczyszczenie, ale metabolity znikną, zapach również
[ external image ] Można jakoś załączyć fotki ?Chętnie pokażę kolegom co dokładnie się wydarzyło a co pozostało w miarę dobrym stanie .
Scalono- {czajnikof}
Wiec minimum 10% stracisz a może nawet i dużo więcej i otrzymujesz to co na zdjęciu.
Metod krystalizacji jest dużo poszukaj w necie napewno znajdziesz taka jaka ci będzie pasować .
29 stycznia 2023Caro875875 pisze: 500mg do kulfona i bombka 500mg co o tym myślicie?
scalono - ds
Co ogólnie myślicie nad mixem metamfetamina+mefedron?
Ogólnie zależy mi jak i mojej dziewczynie na bardzo wysokim podnieceniu do seksu:D
Lubimy od czasu do czasu siebie przyfurać.
Czy macie jakieś inne pomysły na bardzo wysoką podnietę
Na trzeźwo się nie już poruchacie...
A ćpanie już na was po tych dwóch latach przestanie działać.
Jedyna obecna opcja - to roczny odwyk.
Elo
Przetestowałem i do teraz zbieram koparę z podłogi
Generalnie powiedziałbym że jest to mef najwyższej klasy, ale nurtują mnie te problemy z zasypianiem, których nie uświadczyłem przy innych sortach które teraz latają po marketach. Myślałem też że jest to może jakiś analog MDMA, ale zjazdów ani innych historii nie uświadczyłem, czysta ketonowa jazda. Ma ktoś pomysł co to za diabeł? xD
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata