stwierdzam to w oparciu o hipka i komentarze z YT ;-)
zostaje siekać coraz to gorsze analogi
27 maja 2017yobmicoko pisze: a ja Wam coś powiem... "nie ma mefixa" a przynajmniej w PL![]()
stwierdzam to w oparciu o hipka i komentarze z YT ;-)
zostaje siekać coraz to gorsze analogi![]()
[ external image ]
mefedron jest i ma się dobrze, jest nawet lepiej niż za legala.
Pozdrawiam.
Czekajcie cierpliwie na maile, będzie na bank multum ofert, do wyboru do koloru. Funny.
a w Mieście Królów Polskich też może by co było, nie wiadomo
chuja jest, a nie mefedron, cmcki ino latają,
panie.. idz pan xd
Nie wiem na ile są, ale to chyba bardziej problem wytworzenia niż ceny... po co sie babrać z mefką, jak idzie sie dorobic fortuny na legalnych rc. A do smaczniejszych specyfikow sie dopuszcza tylko zaufanych ludzi
Nie orientuje się aktualnie jak jest w detalu, ale wątpię, żeby kosztował więcej niż 120 PLN. Po prostu osoby które nim handlują mają wyrobionych odbiorców i ciężko się doczepić komuś nowemu :-)
"Nie wiem na ile są, ale to chyba bardziej problem wytworzenia niż ceny... po co sie babrać z mefką, jak idzie sie dorobic fortuny na legalnych rc."
Gotowe prekursory da się kupić w necie i sama synteza jest podobna do chlorów. Może w dużym hurcie warto bawić się w legale, ale średnio trzeba sprzedać 2-3 x tyle towaru żeby zbliżyć się do zysków z mefa.
Jeszcze jakis czas przed epizodem malego przemytu sam ladowalem a w szczytowej 'formie' zdazalo sie 0,5 g na raz. Ale pozniej po prostu wyroslem i zdarzalo sie na sportowo, ot tak po prostu. Pozniej jak mialem tego tyle, ze na sam widok jeden z drugim skonczylby z kupa w gaciach to zwyczajnie interesowal mnie zarobek.
Pamietam jak siedzialem chwile w aucie z nagrzancami na glodzie co juz chyba 3 raz przyjechali jednego wieczoru po wiecej. Ja siedzialem z tylu, obok mnie dziewczyna kolesia ktory siedzial z przodu obok kierowcy. Laska patrzyla na mnie jak na Boga, miala wyjebane co mowil do niej chlopak i zagadywala do mnie jakby miala mi zaraz lyknac po same kule kiedy to jej kochany (swietej pamieci) chlopak siedzial nagrzany w sumie nieszczegolnie przejmujac sie zaistnialym stanem rzeczy.
Tak sobie pomyslalem, ze jak ja wygladalem tak samo na fazie to idz pan w chuj. Po prostu przekalkulowalem sobie, ze w sumie nie oplaca sie tego ladowac bo faza jest coraz mniejsza a zwal coraz gorszy. I tyle.
Podczas ktoregos wypadu spotkalem dwoch panow 'spod ciemnej gwiazdy' twierdzacych ze przyjechali sobie przyjebac rekreacyjnie jako ze maja blisko a tu lepszy sort (byli wtedy nowa Audi S8 i cisneli beke, ze robia na budowie za 1500 :D).
Po krotkiej gadce i niemalym zdziwieniu ze zakupujemy z kolega spore ilosci hurtowe dostalismy kontakt na wykurwiste piko w duzych ilosciach ale podczas ktoregos z grubszych baletow (alkoholowych) kolega zasial telefon i kontakt chuj strzelil ;)
A co do dostepnosci u naszych sasiadow to ktoregos dnia po prostu dostalem info ze chlopaki sie zwijaja z tamtego regiony i sie skonczylo.
Fajne czasy. Choc moglem pewnie lepiej zainwestowac te niemale zyski
Aha, i przebitka byla wtedy jakos 150% :-p
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.