stwierdzam to w oparciu o hipka i komentarze z YT ;-)
zostaje siekać coraz to gorsze analogi
27 maja 2017yobmicoko pisze: a ja Wam coś powiem... "nie ma mefixa" a przynajmniej w PL![]()
stwierdzam to w oparciu o hipka i komentarze z YT ;-)
zostaje siekać coraz to gorsze analogi![]()
[ external image ]
mefedron jest i ma się dobrze, jest nawet lepiej niż za legala.
Pozdrawiam.
Czekajcie cierpliwie na maile, będzie na bank multum ofert, do wyboru do koloru. Funny.
a w Mieście Królów Polskich też może by co było, nie wiadomo
chuja jest, a nie mefedron, cmcki ino latają,
panie.. idz pan xd
Nie wiem na ile są, ale to chyba bardziej problem wytworzenia niż ceny... po co sie babrać z mefką, jak idzie sie dorobic fortuny na legalnych rc. A do smaczniejszych specyfikow sie dopuszcza tylko zaufanych ludzi
Nie orientuje się aktualnie jak jest w detalu, ale wątpię, żeby kosztował więcej niż 120 PLN. Po prostu osoby które nim handlują mają wyrobionych odbiorców i ciężko się doczepić komuś nowemu :-)
"Nie wiem na ile są, ale to chyba bardziej problem wytworzenia niż ceny... po co sie babrać z mefką, jak idzie sie dorobic fortuny na legalnych rc."
Gotowe prekursory da się kupić w necie i sama synteza jest podobna do chlorów. Może w dużym hurcie warto bawić się w legale, ale średnio trzeba sprzedać 2-3 x tyle towaru żeby zbliżyć się do zysków z mefa.
Jeszcze jakis czas przed epizodem malego przemytu sam ladowalem a w szczytowej 'formie' zdazalo sie 0,5 g na raz. Ale pozniej po prostu wyroslem i zdarzalo sie na sportowo, ot tak po prostu. Pozniej jak mialem tego tyle, ze na sam widok jeden z drugim skonczylby z kupa w gaciach to zwyczajnie interesowal mnie zarobek.
Pamietam jak siedzialem chwile w aucie z nagrzancami na glodzie co juz chyba 3 raz przyjechali jednego wieczoru po wiecej. Ja siedzialem z tylu, obok mnie dziewczyna kolesia ktory siedzial z przodu obok kierowcy. Laska patrzyla na mnie jak na Boga, miala wyjebane co mowil do niej chlopak i zagadywala do mnie jakby miala mi zaraz lyknac po same kule kiedy to jej kochany (swietej pamieci) chlopak siedzial nagrzany w sumie nieszczegolnie przejmujac sie zaistnialym stanem rzeczy.
Tak sobie pomyslalem, ze jak ja wygladalem tak samo na fazie to idz pan w chuj. Po prostu przekalkulowalem sobie, ze w sumie nie oplaca sie tego ladowac bo faza jest coraz mniejsza a zwal coraz gorszy. I tyle.
Podczas ktoregos wypadu spotkalem dwoch panow 'spod ciemnej gwiazdy' twierdzacych ze przyjechali sobie przyjebac rekreacyjnie jako ze maja blisko a tu lepszy sort (byli wtedy nowa Audi S8 i cisneli beke, ze robia na budowie za 1500 :D).
Po krotkiej gadce i niemalym zdziwieniu ze zakupujemy z kolega spore ilosci hurtowe dostalismy kontakt na wykurwiste piko w duzych ilosciach ale podczas ktoregos z grubszych baletow (alkoholowych) kolega zasial telefon i kontakt chuj strzelil ;)
A co do dostepnosci u naszych sasiadow to ktoregos dnia po prostu dostalem info ze chlopaki sie zwijaja z tamtego regiony i sie skonczylo.
Fajne czasy. Choc moglem pewnie lepiej zainwestowac te niemale zyski
Aha, i przebitka byla wtedy jakos 150% :-p
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.