4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
Jaki mefedron wybierzesz ?
Biorę prawilne 3 mmc mniejsza szansa fake
20
14%
Biorę 4mmc w ryżu jak kiedyś (nieważne czy aktywne czy zanieczyszczone)
16
11%
Biorę legitny mefedron który w badaniach wyjdzie jako czysty w nosie mam wygląd
26
19%
Będę szukać byle jakiego ketona byle klepał
29
21%
Wybieram cmc
13
9%
W związku ze słaba jakością ketonów poszedłem w klasyki typu koka, MDMA
11
8%
Zbyt wiele życia straciłem na ketony
17
12%
A co to mefedron
8
6%

Liczba głosów: 140

ODPOWIEDZ
  • 24 / 7 / 0
3MMC to pierwsze które było to tak jak mówisz - nie był kryształ tylko taki grudkowy puder. Najlepszy sposób na to to było zrobić sobie bombke, ale taką solidną typu 400-500 mg, poczekać 15 minut i zrobić sobie Rajmunda. Pamiętam za pierwszym razem jak to robiłem to się w huj ździwiłem bo momentami faktycznie pipa porównywalna jak do mefa a nawet bardziej taka pływająca, ale zadziwiająco euforyczna. Jest w ogóle jeszcze dziś dobra trójka ?
  • 3455 / 557 / 2
02 kwietnia 2021london5 pisze:
mefedron jest zbyt dziki, powoduje spory nieogar, zjazd. Mocno stymuluje.
Ja wolę metafedron, czyli 3MMC, analog lepszy od oryginału.
Prawda, że jest bardziej pluszowe, seratoninowe, nie stymuluje mocno, nie ma zjazdu przy normalnym spożyciu, wjazd bajkowy. Po prostu ulepszony mef.
Tak, trójeczka. Właśnie walę szprycę.
Zdrówko.
Brałem trojeczke 3 lata. O dziwo mnie nie zniszczyła. Nic po mnie nie widać zero skutków ubocznych. Zawsze czysty materiał prosto z labu może temu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
05 lipca 2022Pingwinoos1 pisze:
3MMC to pierwsze które było to tak jak mówisz - nie był kryształ tylko taki grudkowy puder. Najlepszy sposób na to to było zrobić sobie bombke, ale taką solidną typu 400-500 mg, poczekać 15 minut i zrobić sobie Rajmunda. Pamiętam za pierwszym razem jak to robiłem to się w huj ździwiłem bo momentami faktycznie pipa porównywalna jak do mefa a nawet bardziej taka pływająca, ale zadziwiająco euforyczna. Jest w ogóle jeszcze dziś dobra trójka ?
O chuj, wariacie 0,5g 3mmc na raz? To już jakiś potop serotoninowy i klatkująca wizja chyba. Nie przekroczyłem 300mg na raz.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 9414 / 1845 / 2
@blokowiska666 po paru miesiącach to można było wciągać te 400mf bez problemu.
Z ubokow to może ciśnienie wskoczyło na chwilę. Nic poza tym.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1974 / 524 / 0
Ach, no jak sie regularnie wali i tolerka to tak, mi się zdarzało 2 dni z rzędu pojechać, raz na kilka tygodni.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 24 / 7 / 0
05 lipca 2022blokowiska666 pisze:
O chuj, wariacie 0,5g 3mmc na raz? To już jakiś potop serotoninowy i klatkująca wizja chyba. Nie przekroczyłem 300mg na raz.
Rzeczywiście ekran pływał, nie powiem że nie - sztorm na możu. 500 to dużo, 400 wystarczy na porządną bombkę i koniecznie po 15 minutach poprawić szczurkiem - najlepszy sposób na trójkę.
  • 33 / 3 / 0
Najlepszy sposób na to to było zrobić sobie bombke, ale taką solidną typu 400-500 mg, poczekać 15 minut i zrobić sobie Rajmunda.
Co to znaczy "zrobić sobie Rajmunda"?
  • 594 / 35 / 0
@up posypać kreskę, i mogę potwierdzić że to dobry sposób
  • 369 / 52 / 0
Jak 3mmc ma się do MDMA? W sensie tego co się czuje?
To też działa na sero i potrzeba 2 miesięcy min przerwy?
Cogito ergo sum
  • 33 / 3 / 0
@up
W przypadku MDMA 3 tygodnie wystarczają. Przy trójce może być potrzebna dłuższa przerwa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).