------------------
EDIT: Przetestowane 15 mg .... trochę jednak telepie... na razie zostanę przy 10 mg i zobaczymy co dalej.... może tolerancja się zwiększy :) ogólnie w połączeniu z kofeiną daje kopa.
Scalono. taurinnn
Wygląda na to że reakcje są dość różne i dzielą się na dwa skrajne typy:
1. Poprawiona wydajność fizyczna, zwiększone libido, lepszy orgazm i co niektórzy jeszcze mogą dowalić do tego stymulant w postaci kawy dla lepszego sampoczucia i koncentracji.
2. Inni łapią zimne poty, skurcze mięśni, drżenie rąk, libido zanika i chyba ostatnią rzeczą na którą mieliby ochotę to wypić kawę w takim stanie.
Jutro może spróbuję sprawdzić to sobie. Nie wiem jak dawkować korę. Przykładowo na MO piszą o gotowaniu sześciu łyżeczek w dwóch szklankach wody co wydaje mi się zbyt dużą ilością. Ile to może być gram surowca? Nad ranem to zważę ale tak po prawdzie nie mam pojęcia jaka gramatura byłaby właściwa żeby nie przesadzić. Jest sens zrobienia sobie próby uczuleniowej z powiedzmy 0,5g?
zacząłem ćwiczyć przed zaczęciem terapii lekami i szczerze trochę mi zależy na joszce jako wsparciu w spalaniu fatu, zastanawiam sie czy by mogło dość do jakichś średnio przyjemnych reakcji.
@Carlosa zdecydowanie z Pregabalina nie łączyć Yohimbiny sama pregabalina w sobie może powodować drgania ciała a dokładniej mioklonie ( mimowolne ruchy itp ) w tego Yohimbina która podobnie mocno pobudza jak Pregaba myślę że te środki mogły by się " napędzać wzajemnie "
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.