30 maja 2018Sieter pisze: [mention]m4c[/mention]
Opowiadaj, za kilka dni się wybieram.
Możecie powiedzieć gdzie w Krakowie najlepiej iść na detox? (morfina i klony)
Potrzebuję jak najszybciej bo skręt zacznie się jutro.
Widzę, że chwalicie tu Suchy Jar i tu pytanie bo tam podobno można do 35 roku a ja mam 38 - czy to mnie dyskwalifikuje.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Edit: Dzwoniłem wiek nie dotyczy detoxu.
Fakt, że ostatnim razem mnie wyjebali za próbę wniesienia substancji ale to było 4 lata temu i zmieniłem się - teraz naprawdę jadę się odtruć ewentualnie metadon mnie interesuje...
Pozdrawiam !
Coś z czym nikt nie godzi się..."
Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
27 września 2018STR88 pisze: Ewentualnie proszę o polecenie jakiegoś ośrodka w okolicach Trójmiasta.
Zaleta dla pacjentów, którym się nudzi. Niestety telefony nie są rekwirowane bez powodu. Pacjenci bardzo szybko zaczynają kombinować, jak skołować ćpanie co może odbić się negatywnie na tych, co nie kombinują.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.