2. Możesz przyjechać w jakimkolwiek stanie.
3. Dowiesz się na miejscu - z tego co pamiętam jest.
4. Dasz se radę.
Co do mojego drugiego pytania i odpowiedzi że można przyjechać w dowolnym stanie to próbując zarejestrować się dzisiaj dowiedziałem się że wymagana jest 14 dniowa abstynencja od alkoholu. Myślę że przydatna informacja dla osób chcących skorzystać z usług Suchego Jaru.
scalono/thermo
Odnośnie wizyt - w sumie nie wiem, ale ciężko będzie (chyba, że tylko podrzucić szamę - bez widzenia).
30 marca 2018m4c pisze: potrzebują potwierdzenie że ktoś faktycznie jest uzależniony od np opiatów i na podstawie tego testu ustalają rozpiskę leków itp.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.