To raczej dla tu obecnych schemat mj jako furtki może być słuszny. Jeżeli ktoś z jakichś powodów - świadomych lub nie - nie zgadza się na przyjmowanie rzeczywistości takiej jaką jest, to będzie szukał. I tutaj Mery jest często pierwszym schodkiem, ale decyzja o wejściu na schody już się dokonała, więc dalszy scenariusz dla nas jest już oczywisty...
Właśnie ja paliłem rok codziennie i może to przez to.No ale mija 4 doba i jest git w końcu stary dobry ja powrócił xD
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
02 lutego 2020Nurkoz55 pisze: Mijają 3 doby od rzucenia tego ścierwa.Też mieliście że czuliscie się przez te 2-3 doby tak psychodelicznie? Strasznie długo się to utrzymuje we krwi masakra.Jutro dochodzi mi olejek cbd mam nadzieję że pomoże.
ja teraz w weekend (piątek i sobota) spaliłem 3g byłem na ciśnieniu bo miałem 4 tygodnie przerwy ekonomiczno-społecznej :)
po tych 4 tygach, tuż przed zapaleniem powiedziałem sobie, że teraz wystarczy raz na tydzień czyt. piątek i sobota ;p
jednak po tej jak dla mnie długiej abstynecji, doszedłem do wniosku że jednak jak byłem trzeźwy było fajniej, śmieszniej, bardziej pozytywnie.
więc moje wnioski następujące
dla mojego organizmu tu i teraz najlepsze są przerwy 4 tygodniowe ;p co tydzień za szybko mija
ale wiecie teraz mam super pracę, którą kocham, na maksa pozytywnych ludzi w robocie mała brygada 6 na maksa pozytywnych ludzi po przejściach ale już nie bieżących, kręcimy super beke, i na codzień nie potrzebuje odstersowania po robocie bo pracę mam spoko.
Żyję w poważnym związku już 6 rok, planuję założyć rodzinę, dodatkowo mam wyznaczone cele: ambitne ale realne, mam na myśli swoją pasję.
Do czego zmierzam ? do tego że zanim ogarnąłem wszystkie swoje sprawy min. wyjście z długów, zaprzestanie picia alkoholu i walenia stimów/ketonów, zanim znalazłem tę wymarzoną pracę to by mnie chuj strzelił z tego jak mój świat wyglądał, więc paliłem every day, żeby zwyczajnie się nie smucić, żeby uśmiechać się, mieć pozytywną energią aby zacisnąć zęby i działać nie narzekać
Teraz jak mam wszystko ogarnięte, to na serio ale raz w miesiącu zupełnie mi starczy
na co dzień zdrowo się odżywiam, piję wodę niegazowaną, dużo ziół adapotogenów, herbat zielonych/białych, mam super pracę, super kobietę, super przyjaciela, super rodzinę i super pasję
kurwa chyba w końcu wydoroślałem hahahha
@eiffel65
A więc tak doszedł mi dzisiaj ten olejek cbd 5%
Jestem kurwa w szoku wszystkie zle mysli spowodowane nadal THC w organizmie mijaja.Chcialem zobaczyc jak ze snem bo mam straszna bezsennosc no to sie położyłem i ZASNĄŁEM w 15 minut! Bez alkoholu,mj żadnego strachu przed snem nic.To jest cudowny lek to jak to rozluznia człowieka i przemijaja zle mysli niesamowite.Moze detox przerwe po jakichs 2 tygodniach i zmixuje to z normalnym paleniem wtedy zobaczymy czy beda lękii,paranoje.
Jestem w szoku bo wyleczyłem bezsennosc.
A i dodam ze zjebalem bo dalem na 1 raz z 15 kropli XD
Polecam każdemu.
jednak ja chętnie zaglądam do nich i co jakiś czas napiszę post o cudownym działaniu CBD przy odstawieniu czegokolwiek lub po prostu do równowagi układu endokannabinoidowego.
PEACE ! LOVE ! CBD !
@up no ja właśnie po 4 tygodniach przerwy w ogóle przestałem czuć uzależnienie psychiczne, teraz jak zapaliłem po tej przerwie to miałem super trip bez lękowy łagodny chodź mocny high,
jednak jak się wybudziłem z tego 10 letniego jarania nie prędko mi wracać, ale tak sam z siebie, jak codziennie zakraplam olejek CBD jestem szczęśliwy bez THC
Mogę jeszcze dodać że jakoś bardziej trzeźwy jestem.W sensie od kiedy wziąłem to 1 raz to bardziej się czuje sobą jak kiedyś sprzed jarania.Ja rok codziennie jarałem i uwierz mi to ile ja wyjarałem przez rok z resztą pewnie ty też to jakoś nie korci mnie do tego bóg wie jak.Teraz się zastanawiam dotrwać do miesiąca czy spróbować po 2 tygodniach jarania z cbd powinno to wywalić paranoje,lęki bo to co ja paliłem pewnie miało 20% THC i max 1% cbd.
Każdemu polecam cbd to jest cudo.Najbardziej jestem szczęśliwy z wywalenia złych myśli.
I nie nie jest to placebo mogę wam gwarantować.
nie raz zachwalałem :D
Oj ZIomuś ja potrafię w 5 dni wypalić 20
gram na prawdę zajebistego stuffi z bonga lodowego co godzinę gęsta chmura z 2,3 lufek ;p
łącznie jarałem przez 16 lat, a 12 lat na grubo codziennie od rana do wieczora.
Zanim nie poznałem CBD byłem przekonany że tak już zostanie nie było mowy mieć jedną noc przerwy, miałem przed snem lęki, paranoje, budziłem się zalany potem jak prosiak.
Odkąd biorę CBD nie myślę w ogóle o tym żeby zapalić :P ba nawet się cieszę, że czuję się tak jak w gimnazjum gdzie nie paliłem jeszcze zielska i byłem normalny :d
@FajnieJest Bym zapomniał, serdecznie podziękować Tobie FajnieJest że zaraziłeś mnie do CBD, pamiętam, że to Twoja zasługa że poznałem CBD.
Założyłeś osobny temat w dziale konopie. Że ja tyle lat żyłem w nieświadomości, że istnieje lek i to bez recepty które rozwiąże moje życiowe problemy, a dodatkowo jeszcze sam pomagam teraz innym i jestem promotorem non profit produktów z CBD.
Jeszcze raz dziękuję FajnieJest jesteś w porządku :d
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/passingjoint.jpg)
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu
Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cc22dd5c-fa77-42fe-ac89-129b384de5c9.jpg)
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem
Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/legalizacjaogranicznaproblematyczneuzywanie.jpg)
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną
Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.