A teraz do autora tekstu. Dasz rade sen się ustabilizuje, wszelki dyskomfort też przejdzie. Ćwicz kochaj swoja kobietę i będzie dobrze. Jeszcze trochę i będziesz miał pełną satysfakcję że Ci się udało, powodzenia :)))
tomasooo pisze:Blue_Berry zamiast wspierać chłopaka to mu takie pierdy pociskasz.
Skoro Tobie się nie udało to nie znaczy że z innymi ma być tak samo...
Jestem szczera. Nic poza tym. Oczywiście dlatego moje posty są ludziom nie na rękę. Gdybym chciała słodzić, robiłabym to. Wolę jednak mówić, jak jest, a nie jest ani słodko, ani komfortowo. Lepiej żeby miał świadomość, że będzie bolało, niż się potem dziwił i ubolewał nad własnym losem.
tomasooo pisze:Już 2 miesiące na czysto a wydawało mi się to niemożliwe. Skoro Tobie się nie udało to nie znaczy że z innymi ma być tak samo...
blueberry ma niestety całkowitą racje. Mimo wszystko życze Tobie i autorowi tematu jak najlepiej.
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Ps, hydroksyzyna jest jak plasterek na urwana noge w Twoim przypadku. Tego drugiego nie znam, ale ile nie urywa w filmu w dawce podwojnej to tez jest za slabe. Ja wyzerowalem paczke ampul i pol tabsow diazepamu na detoksie mimo ze nugdy nie bralem benzo takze nie zaluj sibue byle bys siw nie wjebal!
Ps, lekarz kalosz-daj mi namiar to z checia mu powiem co o nim mysle :motz:
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.