poskutkowalo...
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
pozdrawiam
napewno zacznij terapie-mi indywidualna bardzo pomogla(pomaga do dzis)..w osrodku sie nie czulam swietnie na grupach tez nie(poprostu to nie dla mnie).bez terapi same leki niewiele pomoga.
napewno napoczatku bedzie ci ciezko..bo musisz sam sobie radzic..tzn nikt ciebie nie pilnuje 24 na dobe(osrodek)tylko sam musisz trzymac nerwy itp na wodzy.
ja bralam here i amfe (w przewaadze) i z lekami nie gdy nie mialam problemu(uzaleznienie)ale pani psychiatra dla mojego dobra (co by mi nie dawac uzalezniajacych lekow)dala mi neuroleptyki(neurotop 300)i na poczatku vbralam tez promazyne...diphergan(na sen)
teraz tylko neurotop;)
a gdzie bedziesz sie leczyl?-jaka poradnia?
pzd
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ja bralam here i amfe (w przewaadze) i z lekami nie gdy nie mialam problemu(uzaleznienie) - wisor
Mogłabyś jeszcze raz napisac o co chodzi w tym zdaniu? sory, ale przeczytałem kilka razy i chyba jest tu jakis drobny bład, bo nie rozumiem <_< i powiedz w jakiej Ty się leczysz / leczyłaś poradni / poradniach
również pozdrawiam :-)
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..
ej. no? huj!
ejnohuj
i dużo KIECZUKU szefowo
a ty skąd możesz wiedzieć?? :-p
tak właśnie myślałem, ale nie byłem pewien.
a ty skąd możesz wiedzieć?? ]
umiejetnosc czytania ze zrozumieniem mozna posiasc w szkole...
DXM,LSD,BDF,DOC,GBL,SalviaDivinorum,lotofMJ,feta,pseudoefedryna,tramadol,kodeina,klony,lorazepam,alkohol, kofeina,Spice Gold/Diamond, banzai, dust,magic dragon, smoke the next generation,absynt,tabaki,tyton
...i`m back in game biatch.
T.R.IP D.U. "POWRÓT Z U" - Towarzystwo Rodzin i Przyjaciół Dzieci Uzależnionych - w Szczecinie.(dzieckiem już nie jestem w tej poradni leczyć się może każdy. Wybrałem ją bo do niej mam najbliżej.
j powiedz w jakiej Ty się leczysz / leczyłaś poradni / poradniach
również pozdrawiam ]
znam ta poradnie z opowiadan na dtx.ponoc nie jest zla.
obecnie-poradnia w warszawie..Maraton
wczesniej dwa razy osrodek otwarty na mazowieckiej.
nie licze pojedynczych wizyt tu i owdzie...
@wisior - jak załatwiałaś sobie terapie w tym Maratonie, to na pierwszej wizycie prawdopodobnie przeprowadzili z tobą wywiad tak?? powiedziałaś calutką prawdę?? Bo mi kazali wymieniać dokładnie co jak i w jakim wieku, zakręciłem się, bo kto pamięta dokładnie takie rzeczy... I chyba będę musiał sprostowac kilka faktów.
PS. Masz kłopoty ze snem?? Czy wszystko wróciło do normy po ciągach na fecie?
PS 2 pozwoliłem sobie obejrzeć Twój profil i kiedys blog, dobrze wyglądasz. Jak długo leciałaś na fecie?
w miedzy czasie bywala na roznych rozmowach i wywiadach(min dtx..konsultacje przed osrodkiem)
2lata pozniej trafilam kolejny raz do maratonu aby rozpoaczac terapie.
zawsze pierwsza wizyta wyglada tak ze pytaja co cpales?ile razy?itd...siegasz pamiecia do samego poczatku.
brak pamieci to norma..wiec czesto opowiadajac mowilam ze moge sie mylic(np.w ilu ciagach bylam itp) ,mowili ze spoko ze to normalne.im bardziej chodzi o ogolny stan sytuacji;).mowilam cala prawde ,uwazalam ze to podstawa do tego by zaczac sie na powaznie leczyc.
klopotyty ze snem mam do tej pory niestety.bralam prochy ale one powodowaly ze usypialam jak dziecko a nastepny dzien lazilam ledwo przytomna;/..zrezygnowalam..raz jest lepiej raz gorzej(czasem chodze spac ok4 tej nad ranem).mozna powiedziec ze sie troche przyzwyczailam.
fete bralam wiele razy w ciagu kilku lat.ale tak na dobre wpadlam w nia probujac wyjsc z pani H.przez osttanie dwa lata cpania..bylam moze 3miechy trzezwa a tak codziennie cpalam.wachalam..pukalam..w kanal w miesnie..do ,,tylka,,tez sie zdazalo.
teraz wygladam az za dobrze
pomijajac wage nikt by po mnie nie poznal ze jestem cpunem(biernym).jedyne co o tym swiadczy to blizny po wkuciach na nogach...na rekach trza sie dobrze przyjzec by cos dostrzec.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.