Alkomat na 100% wykaze 0.00, bucha nie tknalem od tygodnia,ale szansa ze na tescie na mocz wyjdzie jest jakies 20% .
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
@Karolrdm99 są takie okresy w życiu, które po prostu ciężko strawić na trzeźwo i trzeba się znieczulić. Problem tak wycyrklować, żeby przez większość życia nie być nietrzeźwym :D
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Różnica jest jeszcze taka, że jeśli komuś na takiej okazyjnej imprezce zdarzy się przesadzić, to grzecznie idzie spać i takie przegięcie wygasza chęć powtórki na kilka miesięcy ("sorry, ja nie piję, ostatnio przesadziłem, na razie nie mam ochoty, może kiedy indziej"). U uzależnionych ten mechanizm obronny jest zaburzony, brakuje refleksji, że życie nie polega na ciągłym znietrzeźwianiu się, pojawia się przekonanie, że stan nietrzeźwości jest bardziej wartościowy niż trzeźwość. I to jest problem. Brakuje docenienia życia takiego, jakie jest, brakuje chęci poprawiania swojego życia, a wręcz przeciwnie, bo chyba nikt nie będzie bronił tezy, że jazda w ciągach na alko czy narko ma jakiś potencjał poprawy życia w jakikolwiek sposób.
Jak juz jestes w cugu to slowo "przesadzic" praktycznie nie istnieje, tak jak bedac w ciagu potrafilem zrec po 200 mg oksykodonu w przypadku gdy walnalem 800 mg nadal czulem sie bardzo podobnie co ma swoje plusy i minusy.
Dodatkowo ludzka edukacja w tym temacie jest naprawde tak niska, ze nie raz potrafilem siedziec zgrzany na uczelni, a i tak nikt nie zauwazyl, ze cos jest nie tak ze mna.
Teraz wracając do alkoholu. Bedac pijanym naprawde latwo to zauwazyc czy nawet wyczuc, mowiac tym belkoczacym glosem w bialy dzien raczej nigdzie nic nie zrobisz i powinienes siedziec w domu. Sama faza dla mnie i większości ludzi jest mocno "oglupiajaca" i na dluzsza mete meczaca.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.