...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Witam wszystkich, szukałem gdzieś informacji jak zrobić detoks od medikinetu. Ogólnie czuję że przesadziłem i biorę sporo, około 80 mg na dobę od miesiąca. Zaczynam się czuć słabo, jestem osłabiony. Kolejne dawki nie zmieniają już praktycznie nic, wręcz odwrotnie czuję się gorzej, zupełnie mnie odrzuciło o papierosów, nie wiem dlaczego. Chciałbym zrobić przerwę, ale nigdy nie odstawiałem stymulantów. Jestem bardziej opio i wiele lat miałem problem z herą. Stimy to zupełnie co innego. Proszę o info, jak się do tego zabrać, na co się przygotować, czy schodzić po woli z dawki, czy uciąć zupełnie.
Pozdrawiam
  • 1290 / 367 / 0
metylo dziala inaczej niz zwykle stymulanty. Prawdopodobnie tolerka ci skoczyla i zupelnie na ciebie nie dziala nawet jak zajebiesz wiecej. Taki stan powstaje jak nawet raz zarzucisz zbyt duza dla siebie dawke. Dlatego ta substancja nie nadaje sie do cpania tylko do leczenia. Dlatego po prostu tym pierdolij bo i tak na ciebie nie dziala. Potrzebujesz przerwy max 3 miesiace min miesiac i tolerka wroci do normy. Potem mozesz brac tylko ustalona dawke dla siebie i zero dojebek.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".