Ale duloksetyna w moim przypadku w ogóle się nie sprawdziła niestety. Zero skutków ubocznych i zero działania, zupełnie jakbym łykał jakieś cukierki. To było cholernie dziwne, bo wszystko co uderza w serotoninę zazwyczaj mocno wyczuwam a tu nic, zero. Może dlatego że paliłem wtedy jak smok, a akurat ten lek z dymem tytoniowym się nie za bardzo lubi?
ile razy jeszcze zapytasz o to samo? lady
Czy ktoś zauważył, że od antydepresantu ma mgłę mózgową? Albo jaka inna może być przyczyna? Biorę duloksetynę na zaburzenie lękowe i od pewnego czasu mam pogorszoną pamięć, trudności z koncentracją, to co kiedyś było dla mnie łatwe teraz zajmuje więcej czasu - ogólnie czuję się „głupszy”.
Innych przyczyn może być mnóstwo, ale zacząłbym standardowo od diety i aktywności fizycznej bo to absolutne podstawy.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.