Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Biegunka przeszła po odstawieniu antybiotyku.
  • 152 / 27 / 0
Dobrze słyszeć. Wszystkiego dobrego.
  • 19 / / 0
Gdy zażywam dawkę 60mg przez 2 lata i lekarz zdecydowal sie po takim czasie na zwiększenie na 90 czy coś to da?
  • 3 / / 0
Na dulo i medikinet 3 tygodnie stabilizowałem się. W międzyczasie pranie materaca ze względu na nocną potliwość. Mogę podpowiedzieć że jeżeli ktoś bierze dulo i medikinet, warto rozłożyć to na wieczór dulo i rano medikinet. Wzięte razem multiplikuja skutki uboczne, zwłaszcza rozdrażnienie.
  • 19 / / 0
Witam jestem juz na dawce 90mg 20dni 6dni temu odstawiłem antybiotyk a problemy jelitowe się utrzymują przelewanie burczenie , w niespodziewanych momentach dostaje niespodziewanych silnych bólów brzucha trwa to dosłownie kilka minut niewiem czy to jest przyczyną zwiększenia dawki?
  • 176 / 63 / 0
Może być. Ja miałem problem z bólami brzucha kiedy brałem tabletki, po przejściu na kapsułki wszystko minęło. Może u Ciebie jest podobnie i nie tolerujesz jakiegoś jednego, konkretnego preparatu.

Ale duloksetyna w moim przypadku w ogóle się nie sprawdziła niestety. Zero skutków ubocznych i zero działania, zupełnie jakbym łykał jakieś cukierki. To było cholernie dziwne, bo wszystko co uderza w serotoninę zazwyczaj mocno wyczuwam a tu nic, zero. Może dlatego że paliłem wtedy jak smok, a akurat ten lek z dymem tytoniowym się nie za bardzo lubi?
  • 19 / / 0
Na dawce 60mg byłem 2lata i nie miałem żadnych skutków ubocznych gdy lekarz zdecydowal sie w ostatnim czasie po 2latach zwiększyć dawkę na 90mg jestem juz 17dzien i pojawiły sie te problemy?

ile razy jeszcze zapytasz o to samo? lady
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich