20 marca 2025Walas pisze: Dziekuje za wypowiedzi.Mam zmieniana dawke na 20 mg plus dostalem Lorafen 2.5 nie wiem jak to dziala ale sie zobaczy...Miesiac pociagne i zobacze czy te 20 mg cos dadza oby:)
Wie ktoś cos na ten temat?
Czyli trzeba testować na sobie.
Z tego co gdzies wyczytalem to kortyzol sie podnosi po esci.
A co myslicie zeby brac esci ale malutkie dawki powiedzmy 1,25mg / dzien?
Biorac pod uwage okupacje SERT to jakies kilkanascie procent sie uzyska napewno jak nie lepiej przy codziennym podaniu a znowu tak mala dawka nie powinna powodowac zalewu serotoniny i takiej zmuły.
Dobrze rozumuje?
Czy takie cos moze z czasem minac ?
Kiedys po serttralinie w dawce 25mg na drugi dzień tez mialem takie dziwne mysli ze moglbym sobie zrobic kuku.
I nwm moze ssri nie dla mnie.
Dodam że mam GAD czyli zab. lękowe uogolnione bez atakow paniki.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.