20 marca 2025Walas pisze: Dziekuje za wypowiedzi.Mam zmieniana dawke na 20 mg plus dostalem Lorafen 2.5 nie wiem jak to dziala ale sie zobaczy...Miesiac pociagne i zobacze czy te 20 mg cos dadza oby:)
Wie ktoś cos na ten temat?
Czyli trzeba testować na sobie.
Z tego co gdzies wyczytalem to kortyzol sie podnosi po esci.
A co myslicie zeby brac esci ale malutkie dawki powiedzmy 1,25mg / dzien?
Biorac pod uwage okupacje SERT to jakies kilkanascie procent sie uzyska napewno jak nie lepiej przy codziennym podaniu a znowu tak mala dawka nie powinna powodowac zalewu serotoniny i takiej zmuły.
Dobrze rozumuje?
Czy takie cos moze z czasem minac ?
Kiedys po serttralinie w dawce 25mg na drugi dzień tez mialem takie dziwne mysli ze moglbym sobie zrobic kuku.
I nwm moze ssri nie dla mnie.
Dodam że mam GAD czyli zab. lękowe uogolnione bez atakow paniki.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.