20 marca 2025Walas pisze: Dziekuje za wypowiedzi.Mam zmieniana dawke na 20 mg plus dostalem Lorafen 2.5 nie wiem jak to dziala ale sie zobaczy...Miesiac pociagne i zobacze czy te 20 mg cos dadza oby:)
Wie ktoś cos na ten temat?
Czyli trzeba testować na sobie.
Z tego co gdzies wyczytalem to kortyzol sie podnosi po esci.
A co myslicie zeby brac esci ale malutkie dawki powiedzmy 1,25mg / dzien?
Biorac pod uwage okupacje SERT to jakies kilkanascie procent sie uzyska napewno jak nie lepiej przy codziennym podaniu a znowu tak mala dawka nie powinna powodowac zalewu serotoniny i takiej zmuły.
Dobrze rozumuje?
Czy takie cos moze z czasem minac ?
Kiedys po serttralinie w dawce 25mg na drugi dzień tez mialem takie dziwne mysli ze moglbym sobie zrobic kuku.
I nwm moze ssri nie dla mnie.
Dodam że mam GAD czyli zab. lękowe uogolnione bez atakow paniki.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.