Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
10mg tabsy waliles? I czy wczesniej dojapnie go wchlaniales jakis czas? Bo jo przyznaje ze mialem przerwe w leczeniu na rzecz wlasnie helu ; p
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
K... biorę esci 10mg od 2 miesięcy i w życiu by mi do głowy nie przyszło żeby toto dawać iv w tym celu żeby szybciej zaczeło działać :/ Doustnie brałeś wcześniej i przez jaki czas? U mnie lek rozkręcał się jak w ulotce, na dziś tylko mniejszy popęd innych uboków brak. Pomaga, subtelnie ale jednak.
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 488 / 13 / 2
Tak 10 mg i to max, rozpuszczalność to jakieś jakieś 10 mg na 5 centów lecz zostaje spory osad .bo niestety pompkę mam tylko 5 centów (zawsze wale z 10)
Walnalem 4 razy i pierdole to. Zajebistą żyłę sobie nadwyrezylem. A działanie trochę się kumuluje ale już nie ma tego pierdolniecia jak w nocy choć cały dzień mam fazę . Ale to tak ku przestrodze innych, chuja warte choć jest satysfakcja z walenia iv u rodziny na wigilię.

Herbata za to świetny smakołyk. Miałem potężne halucynacje xa pierwszym razem a za drugim już grzalem. Ale to temat na inną dyskusje i nie miejsce na dygresje.
  • 421 / 21 / 0
Za jakiś czas zaczne znów leczyć się antydepresantami, stąd chciałbym zapytać czy mocny jest efekt obniżający testosteron? Idąc rozumowaniem że, dajmy na tło, SSRI zwiększają serotonine w przestrzeni międzysynaptycznej, tym samym obniżają dopaminę długofalowo ( mam rację? ), co wiąże się ze spadkiem poziomi testosteronu. Jeżeli jest ten efekt, to czy jest on mocno wyczuwalny? O, i jeszcze jedna sprawa, czy dzięki serotoninie nie zwiększa się również prolaktyna? Pytanie zadane czysto teoretycznie x)
  • 784 / 46 / 0
Witam. Mogę powiedzieć że szybkie i skutecznie działanie ma na mnie moklobemid i trazodon, oba szybko u mnie zadziałały można powiedzieć że czułem polepszenie od 2 dnia. Moklo z rana i wieczora receptorki pobudzone działa jak należy i jest si, 6h wydajnego snu spokojnie idzie osiągnać. Ten drugi generalnie to brałem podobnie i też spełnia swoje działanie i tyle. Miło to tego zapalić lub jebnąć jakiś browar.
  • 3959 / 148 / 0
kodeina po escitalopramie bedzie dzialac slabiej?

dzisiaj pierwszy raz zjadlem 10mg a teraz pomyslalem, ze jutro bym sobie kody przypierdolil. jebniecie jutro z rana zamiast esci, kody ma sens czy zmarnuje hajs?
niedojebanie genetyczne
  • 502 / 40 / 0
@eso U mnie trochę osłabiał kodeinę, ale działała tak pi razy drzwi z 75% mocy bym powiedział.
  • 46 / / 0
Zmieniając temat podziele sie spostrzeżeniem nt. TRAZADONU (trittic)

brałem to gówno tak długo [problemy ze spaniem]
NIC MI KURESTWO NIE POMOGŁO- NIC

aczkolwiek co człowiek to reakcja zmienili mi na inny lek
I śpię jak cudo
Uwaga! Użytkownik SONY jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Mam ChAD z szybką zmianą faz i chcę zrobić wycieczkę do psychiatry po antydepresanty. Wiem, że psychiatrzy nie przepisują ich przy tej odmianie choroby w obawie przed wywołaniem manii. Ja jednak ten okres energii, euforii, kreatywnych pomysłów i bycia na haju bez wspomagaczy uwielbiam i nie chcę się go pozbywać, stosując stabilizatory. Chcę po prostu leczyć fazy depresyjne. Powiedzieć to wprost psychiatrze czy nie ma co liczyć, że przepisze mi antydepresanty przy uRC ChAD?
  • 3455 / 1121 / 0
Nie utrzymasz stanu manii bez towarzyszenia stanów depresyjnych, to się nie łudź, organizm będzie dążył do równowagi. Ponadto osoba w stanie manii jest ciężka do zniesienia dla otoczenia, weź to pod uwagę. Należy ustabilizować nastrój.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.