Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
10mg tabsy waliles? I czy wczesniej dojapnie go wchlaniales jakis czas? Bo jo przyznaje ze mialem przerwe w leczeniu na rzecz wlasnie helu ; p
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
K... biorę esci 10mg od 2 miesięcy i w życiu by mi do głowy nie przyszło żeby toto dawać iv w tym celu żeby szybciej zaczeło działać :/ Doustnie brałeś wcześniej i przez jaki czas? U mnie lek rozkręcał się jak w ulotce, na dziś tylko mniejszy popęd innych uboków brak. Pomaga, subtelnie ale jednak.
"... przeszłość tworzyli mężczyźni, ale przyszłość tworzą Kobiety... "

CH3-CH2-OH
  • 488 / 13 / 2
Tak 10 mg i to max, rozpuszczalność to jakieś jakieś 10 mg na 5 centów lecz zostaje spory osad .bo niestety pompkę mam tylko 5 centów (zawsze wale z 10)
Walnalem 4 razy i pierdole to. Zajebistą żyłę sobie nadwyrezylem. A działanie trochę się kumuluje ale już nie ma tego pierdolniecia jak w nocy choć cały dzień mam fazę . Ale to tak ku przestrodze innych, chuja warte choć jest satysfakcja z walenia iv u rodziny na wigilię.

Herbata za to świetny smakołyk. Miałem potężne halucynacje xa pierwszym razem a za drugim już grzalem. Ale to temat na inną dyskusje i nie miejsce na dygresje.
  • 421 / 21 / 0
Za jakiś czas zaczne znów leczyć się antydepresantami, stąd chciałbym zapytać czy mocny jest efekt obniżający testosteron? Idąc rozumowaniem że, dajmy na tło, SSRI zwiększają serotonine w przestrzeni międzysynaptycznej, tym samym obniżają dopaminę długofalowo ( mam rację? ), co wiąże się ze spadkiem poziomi testosteronu. Jeżeli jest ten efekt, to czy jest on mocno wyczuwalny? O, i jeszcze jedna sprawa, czy dzięki serotoninie nie zwiększa się również prolaktyna? Pytanie zadane czysto teoretycznie x)
  • 784 / 46 / 0
Witam. Mogę powiedzieć że szybkie i skutecznie działanie ma na mnie moklobemid i trazodon, oba szybko u mnie zadziałały można powiedzieć że czułem polepszenie od 2 dnia. Moklo z rana i wieczora receptorki pobudzone działa jak należy i jest si, 6h wydajnego snu spokojnie idzie osiągnać. Ten drugi generalnie to brałem podobnie i też spełnia swoje działanie i tyle. Miło to tego zapalić lub jebnąć jakiś browar.
  • 3959 / 148 / 0
kodeina po escitalopramie bedzie dzialac slabiej?

dzisiaj pierwszy raz zjadlem 10mg a teraz pomyslalem, ze jutro bym sobie kody przypierdolil. jebniecie jutro z rana zamiast esci, kody ma sens czy zmarnuje hajs?
niedojebanie genetyczne
  • 502 / 40 / 0
@eso U mnie trochę osłabiał kodeinę, ale działała tak pi razy drzwi z 75% mocy bym powiedział.
  • 46 / / 0
Zmieniając temat podziele sie spostrzeżeniem nt. TRAZADONU (trittic)

brałem to gówno tak długo [problemy ze spaniem]
NIC MI KURESTWO NIE POMOGŁO- NIC

aczkolwiek co człowiek to reakcja zmienili mi na inny lek
I śpię jak cudo
Uwaga! Użytkownik SONY jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Mam ChAD z szybką zmianą faz i chcę zrobić wycieczkę do psychiatry po antydepresanty. Wiem, że psychiatrzy nie przepisują ich przy tej odmianie choroby w obawie przed wywołaniem manii. Ja jednak ten okres energii, euforii, kreatywnych pomysłów i bycia na haju bez wspomagaczy uwielbiam i nie chcę się go pozbywać, stosując stabilizatory. Chcę po prostu leczyć fazy depresyjne. Powiedzieć to wprost psychiatrze czy nie ma co liczyć, że przepisze mi antydepresanty przy uRC ChAD?
  • 3455 / 1121 / 0
Nie utrzymasz stanu manii bez towarzyszenia stanów depresyjnych, to się nie łudź, organizm będzie dążył do równowagi. Ponadto osoba w stanie manii jest ciężka do zniesienia dla otoczenia, weź to pod uwagę. Należy ustabilizować nastrój.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.