Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
nie wiem czy moklobemid nie zaburza wydzielanie melaniny bo gdy brałem ten lek i przebywałem na słońcu to na ramieniu zrobiło mi się duże przebarwienie o średnicy ok 10cm które do tej pory mi zostało.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Znowu poruszę temat... Przerzuciłem się na fluoksetynę bo z tego co pamiętam bardziej mnie aktywizowała (miałem już dwa epizody z tym lekiem). A że zostało trochę moklo to pozwalam sobie brać to razem. Było już w sumie na forum o tym połączeniu - 4 dzień na fluo i drugi raz wziąłem też m., dopiłem kilka zalań yerby i czuję się prawie jakbym zajebał kreskę metamfy. Język starym nawykiem lata z prawej na lewą. Nic chlubnego, ale piszę to dla dobra narkonautyki....
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Ktoś kiedyś pisał, że takie połaczenie dawało fazkę a'la pixa z MDMA. Coś moze w tym być. Dziwi mnie tylko, że tak szybko to podziałało bo fluo się wkręca chyba 2-4 tygodnie, a moklo działa już nawet od pierwszych trzech dni to tygodnia. Przynajmnije u mnie tak było. Ale jeżeli piszesz, że tak jest teraz to bałbym się ot wrzucać jak oba leki dobrze się rozkręcą. Nie wiem czy też takie zabawy na dłuższaz metę nie wystrzelą całej serotoniny w pizdu tak jak to lubi zrobić zbyt częste jedzenie MDMA i czy nie bedize przez to gorzej...

Ja mam ciagle w planach wrzucić grzyby na sezon, ale boje sie jednak na tym moklo i zastanawiam sie czy nie lepiej zrobić sobie przerwę z póltoraj miecha a potem grzyby zagryźć.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 216 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaś »
Z tą yerbą to była porażka, marka Colon, nie mogłem spać do 4 rano ;/ A nie piję mate codziennie i stąd taki wykop. W najbliższym czasie znowu zarzucę moklo (zostało mi tylko kilka tabletek, nie będę brał codziennie) i napiszę jak było bez ym. Trochę mnie przestraszyłeś tym efektem po mdma, ale zapisuje się niektórym po dwa leki ssri i jakoś nic się nie dzieje, może więc imao też nie da negatywnych efektów. Pocieszam się. :)
Uwaga! Użytkownik jaś nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Ale ssri i imao to dwie rózne rzeczy. Działają podobnie, mają te same przeznaczenie, ale nie wolno ich łączyć. Nie jestem lekarzem czy chemikiem by wiedzieć co się dokładnie dzieje. Jak ja to rozumiem na prosty chłopski rozum to tak jak by konie ciągneły wóz w jedną strone - ssri w prawo, a imao w lewo. Jeżeli są dwa konie, jeden ssri, drugi imao to jak każdy ciagnie wóz w swoją stronę to w końcu się wóz rozwali ;) Przynajmniej to wynika z recept. Ale moze też być tak, że złe koncerny farmaceutyczne nie chcą praworządnym obywatrelą dać dobrego ćpania :-p
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: niebieskinamiestnik »
No nie całkiem w dwie strony. Jedno i drugie działa w tą samą, ale inaczej. W dodatku w taki sposób, że ich działania się nie sumują a mnożą. Dlatego jest niezalecane - bo łatwo dostać ZS.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Mam pytanie,czytałem w książce do farmakologi że po imao pojawia się euforia ,czy to prawda?
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
niebieski

W sumie racja. Te inne działania rozumiałem jako, że pomaga ale z drugiej stronhy ;)

Rawers

delikanta euforia. mogę to przyrównać jak do kreski spida, że chce sie duzo wiecej robic, jakas taka lepsza wkretka, ale bez rozpierdolu i można spać. Ael to też mija po czasie.
  • 76 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: feelon1 »
skąd wiesz że wóz sie rozwali?
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Chodzi o zespół serotoninowy, który przy takiej kombinajcji powinien wystąpic. Tak przynajmnije mówi ulotka i opisy co poniektorych, że byli na pograniczu. Sam nie chciałbym tego na sobie sprawdzać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.