- Brałem Melatoninę, od dawek 1mg po aż 5mg, przy większych następnego dnia miałem zamulenie rano podobne do twojego, ale nie do takiego stopnia, że nie rozumiałem iż już nie śnie.
Brałem również Agomelatyne przez 2msc, w dawkach 25mg i 50mg, i co dziwne nigdy nie było takiego zamulenia jak powyżej.
Twoje objawy brzmią niepokojąco i jeśli jeszcze nie odłożyłeś tej substancji, skontaktował bym się z lekarzem,
PS. Ja odstawiłem ponieważ poza efektem melatonergicznym nie zauważyłem absolutnie żadnej poprawy w objawach depresyjnych..
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.