Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
A co do sposobów konsumpcji-no właśnie, bez ekstrakcji to złoo jest. A taka ilość wody może rozcieńczyć i osłabić. Ja na ogół bombki ładowałem, ale gdzieś na forum wyczytałem, że niby w bombce trochę bardziej długotrwałe efekty są, ale słabsze, niż przy innych sposobach-stąd tak kombinuję, mając uraz do bezpośredniego łykania gardzielą.
Kapsułki to dla mnie za dużo zabawy.
Co do pomysłów z chusteczkami i torebkami od herbaty... dla mnie to fatalny pomysł.
To są rzeczy, które zostały zaprojektowane by nie rozlatywały się w wodzie. Cholera go wie ile takie coś będzie się rozkładać w żołądku.
Stara, dobra srajtaśma jest imo najlepsza.
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
Spróbowałem rozpuścić go w wodzie. Wiedziałem, że smak będzie okropny, więc pomyślałem jakby go tu zniwelować.
Wciągnąłem troszkę tabaki Redbulla i zjadłem 2 plastry cytrny.
Chlup rozpuszczona benza w dziób, szybko popić herbatą. Żadnego smaku nie czułem :)
CYTRYNA!
Chociaż gardło to czułem znieczulone lekko. Następnym razem spróbuję zapakować w kapsułki.
A co do kapsułek to nie kupuj za dużych, ostatnio u kumpla widziałem te od kreatyny to się przeżegnałem jak takie coś wielkiego może przejść przez gardło
A dzisiaj to był majstersztyk! Nie dość, że przeczytałem dokładnie dobre kilkadziesiąt stron o benzynie, zrobiłem bombeczki z chusteczki
Boję się jedynie o następny dzień, albo o 2 następne; ponieważ ostatnim razem gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem; tak samo z herbatą. Nawet zacząłem się poważnie przejmować. Na szczęście, ustąpiło po czasie, ale starałem się pić jakieś elektrolity i witaminy
virion pisze:gdy spożywałem cipacza w wakacje, dostałem jakiegoś problemu z żołądkiem na 3! dni. Co zjadłem, to wyrzygałem
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.