Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Używam opium raz na tydzień , za niedługo się skończy a z makiwarą się nie bd miał jak bawić. Muszę mieć produkt do szybkiego użytku.
makiwary nigdy nie piłem raz tylko podałem stężoną p.r :D
Może i się pokuszę o zupkę , ile łyżek stołowych suszu dla osoby z niską tolerancją ? Przez to zmielenie straciłem rachubę i nie wybiorę np 15 makówek.
jeszcze mam jednego spota na świeże mleczko, ale już koniec chyba sezonu, u reszty opiowraczków tak samo :( ?
A mi z kolei ciężko powiedzieć ile potrzeba zmielonego suszu. Sam dużo makiwar nie waliłem, wcześniej cały czas leciałem na PST, a makiwara to właściwie to samo, z tą różnicą, że łatwiej ją wypić. Zazwyczaj używałem takich średnio rozdrobnionych makówek, liczonych na sztuki (zbierałem na bieżąco i nie chciało mi się czekać aż wyschną, żeby je zmielić "na drobny mak" :D choć zmielone pewnie lepsze ). Zresztą różne maki, mają różna zawartość morfiny. Zrób na początek z niewielkiej ilości suszu, wypij, poczekaj aż się rozkręci i w razie czego dorzucisz tyle ile trzeba. Potem już będziesz wiedział ile Ci tego trzeba.
Dziś może to wygotuję , jeśli tej smoły się nie bd dało wysuszyć w garnku to dam na słońce , albo zostaje aceton. Potem do jakiejś fiolki po lekach.
Tak wygląda mój maczek, wygląda jak jakiś chwast. Czy to normalne? I czy zdąży dojść? Ma 2 miesiące.
Na forum wstawiaj miniaturki, albo linki w przypadku dużych fot.
chciałbym sprobować kodeiny (w dużej dawce) i zastanawiam się czy to ma sens, po tym sezonie w moim wykonaniu
przez jakies 3tyg (jak nie 4tyg) codziennie szło opium (tydzień bez bezetu, reszta bezetowana) albo odpał ze słomy, następnie kuracja buprą(30mg w tydzień) i teraz od paru dni czysty
czy poklepie mnie jakoś sensownie(tak żeby to miało sen) powiedzmy 1200mg kodeiny? (albo najlepiej 900/1050) z pieprzem, hydro, mj, piwkiem,i co tylko w łapy wpadnie czy efekt i tak bedzie mizerny? wcześniej(tj. przed sezonem) klepało mnie w miare dobrze 600mg/750mg
Raczej bym spróbował miksu kodeiny z 90mg DXM, mi taka dawka ładnie podbija każde opio.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.