Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Używam opium raz na tydzień , za niedługo się skończy a z makiwarą się nie bd miał jak bawić. Muszę mieć produkt do szybkiego użytku.
makiwary nigdy nie piłem raz tylko podałem stężoną p.r :D
Może i się pokuszę o zupkę , ile łyżek stołowych suszu dla osoby z niską tolerancją ? Przez to zmielenie straciłem rachubę i nie wybiorę np 15 makówek.
jeszcze mam jednego spota na świeże mleczko, ale już koniec chyba sezonu, u reszty opiowraczków tak samo :( ?
A mi z kolei ciężko powiedzieć ile potrzeba zmielonego suszu. Sam dużo makiwar nie waliłem, wcześniej cały czas leciałem na PST, a makiwara to właściwie to samo, z tą różnicą, że łatwiej ją wypić. Zazwyczaj używałem takich średnio rozdrobnionych makówek, liczonych na sztuki (zbierałem na bieżąco i nie chciało mi się czekać aż wyschną, żeby je zmielić "na drobny mak" :D choć zmielone pewnie lepsze ). Zresztą różne maki, mają różna zawartość morfiny. Zrób na początek z niewielkiej ilości suszu, wypij, poczekaj aż się rozkręci i w razie czego dorzucisz tyle ile trzeba. Potem już będziesz wiedział ile Ci tego trzeba.
Dziś może to wygotuję , jeśli tej smoły się nie bd dało wysuszyć w garnku to dam na słońce , albo zostaje aceton. Potem do jakiejś fiolki po lekach.
Tak wygląda mój maczek, wygląda jak jakiś chwast. Czy to normalne? I czy zdąży dojść? Ma 2 miesiące.
Na forum wstawiaj miniaturki, albo linki w przypadku dużych fot.
chciałbym sprobować kodeiny (w dużej dawce) i zastanawiam się czy to ma sens, po tym sezonie w moim wykonaniu
przez jakies 3tyg (jak nie 4tyg) codziennie szło opium (tydzień bez bezetu, reszta bezetowana) albo odpał ze słomy, następnie kuracja buprą(30mg w tydzień) i teraz od paru dni czysty
czy poklepie mnie jakoś sensownie(tak żeby to miało sen) powiedzmy 1200mg kodeiny? (albo najlepiej 900/1050) z pieprzem, hydro, mj, piwkiem,i co tylko w łapy wpadnie czy efekt i tak bedzie mizerny? wcześniej(tj. przed sezonem) klepało mnie w miare dobrze 600mg/750mg
Raczej bym spróbował miksu kodeiny z 90mg DXM, mi taka dawka ładnie podbija każde opio.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.